Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ιωάννα Μαλέσκου για Ελένη Μενεγάκη: “Με πλήγωσε αυτή η σύγκριση, με ακολουθούσε”

Τί είπε η Ιωάννα Μαλέσκου για την Φαίη Σκορδά;

ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΛΕΣΚΟΥ

Στην κάμερα του “Πρωινό Σουσου” μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου και απάντησε για το αν θέλει να επιστρέψει τηλεοπτικά.

 

“Τώρα νιώθω έτοιμη και γεμάτη”

“Δεν είναι το χρονικό κομμάτι (σ.σ. της επιστροφής), κάτι που μπορώ να προσδιορίσω γιατί έχω χάσει λίγο την αίσθηση του χρόνου όταν έχεις παιδί σε νεαρή ηλικία. Όταν είναι να γίνει, να γίνει σωστά. Αυτό είναι που με ενδιαφέρει. Όχι το πότε αλλά το πως και με ποιο περιεχόμενο. Μου λείπει και τώρα το συνειδητοποιώ γιατί όλα αυτά τα στάδια που είναι έντονη η ζωή σου και οι αλλαγές, δεν μου επέτρεπαν να σκεφτώ και να συνειδητοποιήσω. Τώρα νιώθω έτοιμη και γεμάτη» είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

 

Δείτε επίσης: Με ποιο κανάλι συζητάει η Ιωάννα Μαλέσκου για την επιστροφή της στην τηλεόραση;

 

“Τη ζώνη αυτή τη λες και καταραμένη”

Για την Φαίη Σκορδά και την ζώνη στην οποία μεταδίδεται η εκπομπή της, είπε η Ιωάννα Μαλέσκου:

“Τι να σου πω η Φαίη είναι ένας άνθρωπος που έχει εμπειρία, οπότε δεν την φοβάμαι. Φαντάζομαι ότι θα ξέρει καλύτερα από εμένα πως να το χειριστεί. Γενικά όμως η ζώνη αυτή είναι περίεργη και τη λες και καταραμένη” τόνισε η παρουσίαστρια.

 

“Δεν υπάρχει καμία σχέση προφανώς”

Για την σύγκρισή της με την Ελένη Μενεγάκη, είπε:

“Κατά καιρούς μου έχουν χρεώσει άλλα πράγματα. Μπορείς να καταλάβεις την απάντηση (σ.σ. για τη σύγκριση που με πλήγωσε). Δεν υπήρχαν πάρα πολλές. Μέχρι πρότινος ήταν σαν να με ακολουθούσε. Δεν το κουβαλούσα γιατί δεν το έφερα ποτέ ως χαρακτηρισμό μέσα μου. Δεν υπάρχει καμία σχέση προφανώς, αλλά νομίζω ότι με ακολουθούσε και νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να το αποτάξουμε όλο αυτό. Όλα γίνονται στην ώρα τους και σωστά. Σε όποια φάση της ζωής σου κι αν σε συγκρίνουν ή αν σου λένε ότι εσύ από μόνη σου προσπαθείς να μοιάζεις σε έναν άλλον άνθρωπο -όσο φτασμένος κι αν είναι εκείνος κι όσο αν το σέβεσαι και τον θαυμάζεις- είναι άσχημο. Ο κάθε άνθρωπος έχει την προσωπικότητά του και την ταυτότητά του. Εγώ ξέρω για τον εαυτό μου ότι είναι τελείως διαφορετικό. Αναρωτιέμαι οι άλλοι αν μπορούν να το καταλάβουν”.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου