Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Φούντωσε ξανά η κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Αντώνη Κανάκη

Η διαμάχη ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές ξεκίνησε το 2016

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΝΑΚΗΣ

Η απόφαση του Γιώργου Λιάγκα να δώσει τηλεοπτικό βήμα στον επανεκλεγμένο δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο μετά τα όσα δήλωσε το βράδυ των εκλογών ο δεύτερος, οδήγησε τον Αντώνη Κανάκη σε μια δήλωση με αποδέκτη τον Γιώργο Λιάγκα, αν και δεν τον κατονόμασε:

«Ένα σύστημα που συνειδητά επιλέγει να βγάζει ασταμάτητα στον αέρα τους “Μπέους” αυτού του κόσμου, με μοναδικό σκοπό να μετατρέψει τις ρατσιστικές/σεξιστικές/ ομοφοβικές τους δηλώσεις σε τηλεοπτικό σόου, στη συνέχεια δηλώνει “σοκαρισμένο” από τις δηλώσεις αυτές» ήταν η ανάρτηση του «Mr Αρβύλα» στο λογαριασμό του στο Facebook.

 

Δείτε επίσης: Σκληρή απάντηση του Γιώργου Λιάγκα σε Σκορδά – Ουγγαρέζο: “Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας”

 

O Γιώργος Λιάγκας σήκωσε το γάντι, το πρωί της Τρίτης, μέσα από τον «αέρα» της εκπομπής του.

«Έχει ξεκινήσει μια κουβέντα αν όλα τα κανάλια και οι εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης έχουμε φιλοξενήσει τις απόψεις Μπέου. Το βράδυ των εκλογών όλα τα κανάλια φιλοξένησαν τον Μπέο. Όλοι διαφωνήσαμε και τα βάλαμε μαζί του. Στη σύγχρονη δημοκρατία πρέπει να ακούγονται οι Μπέοι, έτσι η κοινωνία πάει μπροστά. Καλό είναι να ακούγεται ο Μπέος, γιατί βλέπεις ποιες είναι οι λάθος απόψεις, ποιοι τις εκφράζουν και με ποια πλευρά της ιστορίας θες να τοποθετηθείς. Για μένα δεν πρέπει να απομονώσεις τον Μπέο γιατί τον κάνεις ελκυστικό και είναι σαν να τον φοβάται η δημοκρατία. Κάποιοι λένε να μην προβάλλουμε τον Μπέο, πρέπει να τον προβάλλουμε, τις απόψεις του εννοώ» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Βαγγέλης Περρής πήρε το λόγο και είπε:

«Κι εγώ αν δεν είχα εκπομπή αυτή τη στιγμή, θα έλεγα “γιατί το δείχνουν οι άλλοι;”. Αν είχα, θα το έδειχνα» και ο Γιώργος Λιάγκας συμφώνησε λέγοντας «να είμαστε ειλικρινείς».

 

Δείτε επίσης: Ουγγαρέζος για Αντώνη Κανάκη: “Πήρε το διευθυντή και του είπε να μας βάλει χέρι”

 

Είναι γνωστή στα παρασκήνια της ελληνικής τηλεόρασης η κόντρα Αντώνη Κανάκη και Γιώργου Λιάγκα.

Χρονολογείται από το 2016, όταν η επιστροφή των «Ράδιο Αρβύλα» στο νυχτερινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 συνοδεύτηκε από την ανάληψη της επιμέλειας όλης της ζώνης από τον Αντώνη Κανάκη και το «κόψιμο» τότε των δύο άλλων βραδινών εκπομπών του σταθμού, του «Late Night» του Γιώργου Λιάγκα και του «The 2night show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

 

Δείτε επίσης: Μίλτος Μακρίδης: «Αν ο Αντώνης Κανάκης δεν ήταν “δικτατοράκος”, δεν θα έφτανε σε αυτό το σημείο»

 

Το δεύτερο επανήλθε στο βραδινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1, το πρώτο όμως ποτέ, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Λιάγκας στο τέλος εκείνης της σεζόν να αποχωρήσει από το κανάλι του Αμαρουσίου.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ONTime” στις 11/10/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου