Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η Κένταλ Τζένερ στο “Πάμε Δανάη”: “Είμαι και εγώ άνθρωπος στο τέλος της ημέρας”

Η Κένταλ Τζένερ μίλησε στο “Πάμε Δανάη”

ΚΕΝΤΑΛ ΤΖΕΝΕΡ

Η κάμερα του “Πάμε Δανάη” συνάντησε την Κένταλ Τζένερ στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού.

«Ο στενός μου κύκλος και οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά μου με εμπνέουν πραγματικά, καθημερινά. Οι γυναίκες που θαυμάζω, ακόμη και οι άντρες, η μητέρα μου, η γιαγιά μου, οι αδερφές μου, είναι όλες πολύ δυνατές, είμαι πραγματικά ευγνώμων. Νιώθω δυνατή, έχω βέβαια τις μέρες μου όπως όλοι, είμαι και εγώ άνθρωπος στο τέλος της ημέρας. Θα έλεγα ψέματα αν έλεγα ότι καθημερινά είμαι καλά».

“Όταν έχω τις μέρες μου νομίζω ότι έχω μάθει μέσα από αυτές πολλές προσωπικές τεχνικές, γιατί είναι διαφορετικές για τον καθένα, ώστε να ανεβάζω τον εαυτό μου και να του μιλάω. Νομίζω ότι να θυμίζεις στον εαυτό σου την ομορφιά σου και τη δουλειά σου, τόσο την εσωτερική όσο και την εξωτερική ομορφιά, την αξία σου και το ότι αξίζεις όμορφα πράγματα, το να έχεις ευγνωμοσύνη για τα πράγματα και τους ανθρώπους γύρω, σε κάνει να μην έχεις τόσες αρνητικές σκέψεις τόσο συχνά”.

 

Τα πλάνα της για τα Χριστούγεννα

Το γνωστό μοντέλο μοιράστηκε τα πλάνα της για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές.

“Είναι σχεδόν πάντα το ίδιο για εμένα και την οικογένειά μου. Περνάμε τα Χριστούγεννα στην Καλιφόρνια, είμαι συνήθως εκεί. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για τις διακοπές γιατί ενθουσιάζομαι με το να βρίσκομαι σπίτι. Μου αρέσει πολύ να χαλαρώνω, να περνάω χρόνο με τα ζώα μου, την οικογένειά μου, τους φίλους μου”.

 

Τι περιέχει η τσάντα της όταν βγαίνει έξω

Τι έχει η Κένταλ Τζένερ οπωσδήποτε μέσα στην τσάντα της;

“Μέσα στην τσάντα μου έχω το ματ κραγιόν μου, το πορτοφόλι και το κινητό μου. Έχω πάντα γυαλιά ηλίου για κάθε φορά που θέλω να πηγαίνω κάπου incognito και τη φωτογραφική μου μηχανή”.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου