Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γιώργος Λιάνης μετά τις επίμαχες δηλώσεις για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: “Συγγνώμη ξανά, ήταν γραμμένο 15 χρόνια πριν”

Ο Γιώργος Λιάνης εξομολογήθηκε: “Είναι κάτι πολύ περισσότερο η σχέση μου με την Αλίκη Βουγιουκλάκη απ’ αυτό”

Ο Γιώργος Λιάνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ.

Ο Γιώργος Λιάνης αναφέρθηκε μιλώντας στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και στις επίμαχες δηλώσεις που είχε κάνει για την Αλίκη Βουγιουκλάκη σε συνέντευξή του στον Τάσος Τρύφωνος.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και συγγραφέας  είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, καθώς η αναφορά του σε ένα συγκεκριμένο περιστατικό με την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη και οι περιγραφές για το σώμα της έκαναν πολλούς να τον κρίνουν αρνητικά ενώ ο γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ κινήθηκε νομικά εναντίον του.

Η απάντηση του Γιώργου Λιάνη

Ο Γιώργος Λιάνης απάντησε σχετικά με αυτό: «Να πω ένα συγγνώμη και μέσα από την εκπομπή σας ξανά για ένα αυτονόητο πράγμα. Ότι αυτό που έκανα ήταν γραμμένο 15 χρόνια πριν. Για όνομα του Θεού. Ήταν σκαμπρόζικο, κατ’ αρχήν. Είναι κάτι πολύ περισσότερο η σχέση μου με την Βουγιουκλάκη αυτό.

Απλώς περιέγραφα το πόση εντύπωση μου έκανε ως νεαρός δημοσιογράφος να πάω ντυμένος σε μια συνέντευξη με την μεγαλύτερη σταρ και να με ρωτάει αν μου αρέσει περισσότερο η Αιμιλία Υψηλάντη ή εκείνη. Ήταν γραμμένο και με ρώτησε ο Κύπριος δημοσιογράφος, που παρουσιάζει τον “Αδύναμο Κρίκο”. Με ρώτησε αν είναι αλήθεια αυτό, δεν θα το έλεγα ποτέ ξανά μόνος μου. Αφού ήταν γραμμένο, γιατί να το ξαναπώ. Είναι μέσα στο βιβλίο», κατέληξε ο Γιώργος Λιάνης.

Δείτε το βίντεο




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου