Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μάρκος Σεφερλής: Πως βρίσκει τον Θάνο Κιούση σαν παρουσιαστή του «5×5»;

Ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε στην κάμερα του «Breakfast @ Star»

Ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε στην κάμερα του «Breakfast @ Star» και μέσα σε όλα, μάλιστα, ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για το… προηγούμενο τηλεοπτικό του εγχείρημα.

O Μάρκος Σεφερλής αναφέρει για το ανανεωμένο «5×5» το οποίο παρουσιάζει ο Θάνος Κιούσης στον ΑΝΤ1:

«Τώρα αυτό που με ρωτάς… είναι την ίδια ώρα με εμάς οπότε δεν μπορώ να βλέπω το 5×5! Κατ’ αρχήν δεν προλαβαίνω να δω τηλεόραση, κάνω και άλλα πράγματα όπως και ο Έκτορας (σ.σ. Μποτρίνι) που κάνει πάρα πολλά πράγματα ταυτόχρονα οπότε εμείς είμαστε εδώ στο πλατό να παράξουμε το επεισόδιο, να φύγει, να πάει στο μοντάζ και να παιχτεί».

 

Δείτε επίσης: Μάρκος Σεφερλής & Έκτορας Μποτρίνι απαντούν στον Ηλία Μαμαλάκη: «Αυτό είναι το μυστικό του παιχνιδιού»

 

«Δεν προλαβαίνουμε να δούμε και άλλα πράγματα. Κάθε παρουσιαστής βάζει στο κάθε παιχνίδι τον δικό του χαρακτήρα. Και εγώ το 5×5 το πήρα ένα, δυο χρόνια μετά από τον Χρήστο Φερεντίνο. Ο Χρήστος Φερεντίνος το πήρε από τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος το πήρε από τον Βλάσση Μπονάτσο».

«Άρα λοιπόν το παιχνίδι είναι επιτυχημένο, όσα χρόνια και να παίζεται θα το βλέπει ο κόσμος γιατί αρέσει σαν παιχνίδι. Από κει και πέρα, ο κάθε παρουσιαστής φροντίζει να είναι καλός και μακάρι να είναι καλός και καλή επιτυχία θα του ευχηθώ» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Μάρκος Σεφερλής στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής του STAR.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου