Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μαρία Αντωνά: «Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι ο θηλυκός Μουτσινάς»

Η Μαρία Αντωνά δήλωσε πως την χαροποίησε η τηλεοπτική επιστροφή της Κατερίνας Ζαρίφη

Στο «Breakfast @ star» μίλησε η Μαρία Αντωνά για την απουσία της από το τρέιλερ του Open και την επικοινωνία που είχε με την Μπέττυ Μαγγίρα.

«Ήταν χορευτικό το τρέιλερ. Ποιος ξέρει; Δεν ξέρουμε κι είμαστε σε μία φάση αναμονής. Δεν έχω κάποια ενημέρωση σχετική, ήταν πολύ ωραίο το τρέιλερ. Μου άρεσε πολύ. Χάρηκα πολύ για την τηλεοπτική επιστροφή της Κατερίνας Ζαρίφη, νομίζω ότι είναι ένα πολύ ευχάριστο πρόσωπο και η τηλεόραση έχει ανάγκη από λίγο χαμόγελο και ανθρώπους που μπορούν να δώσουν λίγη χαρά. Μπορείς να πεις ότι η Κατερίνα μπορεί να είναι ένα πρόσωπο που θα πεις ότι είναι ο θηλυκός Μουτσινάς» ανέφερε η Μαρία Αντωνά.

 

Δείτε επίσης: Μαρία Αντωνά: «Περίμενα να ακολουθήσω τη Μπέττυ Μαγγίρα στον ΑΝΤ1»

 

«Η τηλεόραση δεν έχει προλάβει να μου λείψει. Μιλήσαμε και χθες με την Μπέττυ Μαγγίρα για αρκετή ώρα. Ανταλλάξαμε αγάπες και πολλά φιλιά και πολύ σύντομα θα βρεθούμε όλοι μαζί να πιούμε το καφεδάκι μας. Ήταν μια τηλεοπτική παρεξήγηση και ότι κάτι είπε κάποιος άνθρωπος και το μετέφρασε ο άλλος κάπως αλλιώς. Όταν υπάρχει αγάπη μέσα σε μία σχέση, ό,τι και να πεις… Το ότι σήμερα δεν είμαστε μαζί δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να είμαστε αύριο ή ότι δεν ήμασταν χθες. Έτσι είναι οι σχέσεις» ξεκαθάρισε η Μαρία Αντωνά για την Μπέττυ Μαγγίρα.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου