Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ναταλί Κάκκαβα: «Στενοχωρήθηκα με την υποψία του Τριαντάφυλλου»

Τελικά θα βρεθεί η Ναταλί Κάκκαβα σε εκπομπή στο OPEN;

Στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» μίλησε η Ναταλί Κάκκαβα για τις συζητήσεις που έκανε με το Open και την αντίδραση του Τριαντάφυλλου.

Η παρουσιάστρια ανέφερε ότι έχει κάνει κάποιες συναντήσεις με τη διοίκηση του OPEN, τονίζοντας:

«Είμαστε σε καλό δρόμο να έχουμε μία συνεργασία. Η διοίκηση θα αποφασίσει για το είδος της συνεργασίας μας. Η διάθεση και των δύο πλευρών είναι να έχουμε μία πρωινή συνεργασία. Λέω ναι στην πρωινή εκπομπή του σαββατοκύριακου, εύχομαι να είμαι μέρος της ομάδας. Δεν έχω υπογράψει, δεν έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις» είπε χαρακτηριστικά η Ναταλί Κάκκαβα.

 

Δείτε επίσης: Ανακατατάξεις για το πρωινό του Σαββατοκύριακου στο OPEN – «Μέσα» η Ναταλί Κάκκαβα

 

«Στενοχωρήθηκα με την υποψία του Τριαντάφυλλου ότι εγώ θα είχα σκοπό να πάρω οποιοδήποτε ρόλο. Ο Γρηγόρης (Γκουντάρας) δεν θέλει να βλέπει τη γυναίκα του να στενοχωριέται, στενοχωρήθηκε κι εκείνος μαζί μου».

Υπενθυμίζεται πως ο τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα του «Breakfast @ star» και όταν ρωτήθηκε αν η Ναταλί Κάκκαβα θα έμπαινε ως παρουσιάστρια στην εκπομπή που συμμετείχε στο OPEN, απάντησε:

«Εμείς είμαστε μια παρέα, δεν υπάρχει κεντρικός παρουσιαστής. Όποιος θέλει να έρθει στην παρέα μας, καλώς να έρθει. Όποιος θέλει να μας το παίξει σταρ και παρουσιαστής, να κάτσει σπίτι».

 

Δείτε επίσης: Ο Τριαντάφυλλος τα «μαζεύει» για την Ναταλί Κάκκαβα: «Είμαστε άβγαλτοι σε αυτή τη δουλειά»

 

Επίσης για το θέμα είχε απαντήσει πριν κάποιες μέρες και η Φελίσια Τσαλαπάτη:

«Έχει δημιουργηθεί ένα θέμα από το τίποτα, να μιλήσει ο καθένας για τον εαυτό του. Εγώ ουδέποτε θα εξέφραζα τέτοια γνώμη. Ποια είμαι εγώ που θα μιλήσω για τις αποφάσεις του καναλιού; Νομίζω ότι ο Τριαντάφυλλος έτσι είναι, είναι πάρα πολύ ειλικρινής, αυθόρμητος, πολλές φορές μπορεί να χρησιμοποιήσει άλλες λέξεις από αυτές που θα ‘θελε και να φανεί αλλιώς. Δεν μπορώ να μιλήσω για αυτά. Νομίζω ότι το ξέρεις ότι δεν μπορώ να μιλήσω για αυτά. Εγώ αυτό που είχα πει από την αρχή είναι ότι μακάρι να συνεχίσουμε όλοι μαζί. Έχω αγαπήσει όλα τα παιδιά και μακάρι να συνεχίσω μαζί τους»»

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου