Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ελεονώρα Μελέτη για την Σοφία Χατζηπαντελή: «Βαριέμαι…»

«Δεν είναι ωραίο γιατί αλλάζω κανάλι»

Το πρωί της Δευτέρας, η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από τον αέρα του «Mega Καλημέρα» θέλησε να τοποθετηθεί για την Σοφία Χατζηπαντελή και το «My Style Rocks», με αφορμή τις δηλώσεις της Ραμόνας Βλαντή.

Η εκκεντρική κριτής του ριάλιτι μόδας έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως τόσο για τον τρόπο που εκφράζεται όσο και για τις βαθμολογίες της.

Η Ραμόνα Βλαντή τόνισε πως η Σοφία Χατζηπαντελή δεν γνωρίζει κάτι από μόδα και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που βαθμολογεί τις κοπέλες του «My Style Rocks».

«Η Χατζηπαντελή με ενοχλεί γιατί δεν ξέρει καθόλου από μόδα, με σκοτώνει. Είναι κάτι διαφορετικό αλλά δεν γίνεται να μην ξέρεις από μόδα. Να μην καταλαβαίνεις τους βαθμούς που βάζεις», είπε χαρακτηριστικά.

 

Δείτε επίσης: My Style Rocks: Της τα έψαλλε η Χατζηπαντελή – «Θα σέβεσαι την ώρα μας!»

 

Σχολιάζοντας τα λεγόμενά της, η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να εκφράσει την άποψή της για τη νέα κριτή του ριάλιτι μόδας:

«Να σας πω κάτι; Εγώ βαριέμαι με την Χατζηπαντελή. Ντάξει το είδες μια, δύο, το βαριέμαι. Δεν είναι ωραίο γιατί αλλάζω κανάλι. Όταν βλέπω τηλεόραση δεν θέλω να βαρεθώ, δεν θέλω να αλλάξω κανάλι», ανέφερε η παρουσιάστρια.

«Το σχόλιο της Ραμόνα έχει ουσία, η Χατζηπαντελή έχει θόρυβο χωρίς ουσία. Δεν μπορείς να το παρακολουθήσεις γιατί είναι κουραστικός ο τρόπος που εκφράζεται», πρόσθεσε η Νανά Παλαιτσάκη.

 

Δείτε επίσης: Ελεονώρα Μελέτη: «Ξέρουμε τα κακά παιδιά στην τηλεόραση, γιατί δεν τους ξεσκεπάζουν;»

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου