Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σοφία Χατζηπαντελή: Έβαλε τα κλάματα – «Οι περισσότεροι δεν με ήθελαν»

Το μοντέλο ξέσπασε σε κλαματα όταν είδε το μήνυμα των γονιών της και μίλησε για τα εφηβικά της χρόνια στο σχολείο

Για την οικογένειά της, τα φρύδια της, τα δύσκολα χρόνια στο σχολείο, αλλά και την προσωπική της ζωή, μίλησε η Σοφία Χατζηπαντελή στη Μαρία Μπακοδήμου και την εκπομπή «Γεια σου», ενώ αναφέρθηκε και στο My Style Rocks.

«Γεννήθηκα στην Αμερική, ο μπαμπάς μου είναι από την Κύπρο, είναι πρόσφυγας. Οι γονείς της μαμάς μου είναι ελληνοκύπριοι. Όλη τη ζωή μου, οι περισσότεροι δεν με ήθελαν. Δεν είχα πολλές παρέες και φίλους. Δεν είχα κανέναν άλλον εκτός από την οικογένειά μου να με αγαπά, αλλά τώρα, έχω τόσο πολύ κόσμο εδώ και στην Κύπρο που με αγαπά και με καταλαβαίνει και αυτό για εμένα είναι καινούριο πράγμα»

«Όταν τελείωσα από το πανεπιστήμιο, την επόμενη μέρα πήρα ένα αεροπλάνο για το Λονδίνο και δεν κοίταξα πίσω. Για εμένα να φύγω από την οικογένειά μου ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Ο αδερφός μου, η μαμά και ο μπαμπάς μου, όλη τη ζωή μου ήταν οι μόνοι που είχα»

Τα κλάματα
Οι γονείς της Σοφίας Χατζηπαντελή της έστειλαν ένα μήνυμα μέσω της Μαρίας Μπακοδήμου κι εκείνη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Τα φρύδια μου δεν είναι έτσι σκούρα. Είναι καστανά και όταν τα πιάνει ο ήλιος γίνονται όλα ξανθά και δεν μου άρεσε αυτό το πράγμα. Τα έβαψα. Όταν το έκανα δεν ήξερα αν έκανα σωστά και πώς θα το σβήσω. Πήγα στο δωμάτιο του αδερφού μου και μου είπε ότι είναι cool. Τα ονόμασα “Βερόνικα” γιατί σε μια συνέντευξη στη New York Times με ρωτούσαν μόνο για αυτά. Είπα δώστους και όνομα, αυτή είναι η καριέρα μου; Η Σοφία δεν είναι μόνο αυτό που βλέπεις, είναι και το μέσα», εξήγησε.

«Στο σχολείο φορούσα πάντα εκκεντρικά ρούχα, latex, κοστούμια. Φορούσα πάντα τακούνια, δεν έκανα γυμναστική ποτέ εκεί. Οι περισσότεροι στο σχολείο δεν με ήθελαν για το στυλ μου. Στα διαλείμματα έτρωγα μόνη μου στις τουαλέτες. Έχω δυσκολία να κάθομαι ήσυχη. Έχω και άγχος και διάσπαση προσοχής. Έιχα τόσα πολλά πράγματα στο μυαλό μου, το μόνο πράγμα που με βοήθησε να τα βάλω σε σειρά και να εστιάσω, ήταν η τέχνη», πρόσθεσε.

Το My Style Rocks
Τι κοιτάει στα κορίτσια που παίρνουν μέρος στον διαγωνισμό;

«Εδώ το πιο σημαντικό δεν είναι αυτό που βλέπω,. Ο χαρακτήρας και αυτά που φοράμε πάνε μαζί. Μπορείς να είσαι η πιο όμορφη, αλλά αν ο χαρακτήρας σου είναι άσχημος, δεν θέλω καν να σε κοιτάω», εξήγησε.

«Προσπαθώ να κρατήσω τη γλώσσα μου, αλλά σίγουρα θα της τα πω. Τους σέβομαι τους δύο κριτές. Είναι εύκολο να περνάς καλά όταν σέβεσαι».

Το GNTM
Για το αν υπήρξαν εντάσεις στο GNTM όπως φαινόταν από τα επεισόδια.

«Να σου πω την αλήθεια, υπάρχεις κόσμος που είναι ο κόσμος σου και άλλος που δεν είναι ο κόσμος σου. Εγώ τώρα βρήκα κόσμο που με καταλαβαίνουν και είναι αυθεντικοί. Η τηλεόραση είναι κάτι ξεχωριστό από τη ζωή μας. Αν ζούσαμε μόνο για την τηλεόραση, τότε ας ήμασταν ηθοποιοί», τόνισε.

«Είμαι πολύ περήφανη και τώρα προσέχω τον εαυτό μου. Ο εαυτός μου είναι το μόνο πράγμα που έχω. Ζω για τη Σοφία. Ένα brand ομορφιάς ήθελε να είμαι το πρόσωπο της καμπάνιας τους. Θα μου έδιναν 1 εκατ. ευρώ, για να αλλάξω τα φρύδια μου και εγώ είπα όχι. Αν εγώ όμως ήθελα να τα αλλάξω μόνη μου, χωρίς χρήματα, θα το έκανα», ξεκαθάρισε.

Ο έρωτας
Τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή;

«Έχω έναν έρωτα, είναι γλυκός. Βρίσκεται στο Λονδίνο. Δεν νομίζω ότι τον ξέρετε», αποκάλυψε η Σοφία Χατζηπαντελή.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου