Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη

Δείτε όσα είπε

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, στην εκπομπή «Γεια σου» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα. Η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη μίλησε για τον γιο τους, αλλά και τα επαγγελματικά της.

«Είναι η πρώτη μου τηλεοπτική συνέντευξη, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχω άγχος. Ο γιος μου, ο Μιχάλης, είναι 10 ετών. Όταν ο γιος μου έγινε 8 χρονών αποφάσισα να ανοίξω το δικό μου χώρο εστίασης. Στο μαγαζί μου θα βρείτε μια “non binary” τουαλέτα. Κάποιοι άνθρωποι δεν νιώθουν άνετα ούτε στην ανδρική, ούτε στη γυναικεία», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη.

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη πρόσθεσε επίσης: «Ο γιος μου είναι η λατρεία μου, έχει πάρα πολύ χιούμορ και είμαστε μια πολύ ωραία οικογένεια. Το παιδί έχει ανάγκη να νιώθει ότι η μαμά και ο μπαμπάς είναι δυνατοί και μπορεί να στηριχτεί σε αυτούς. Ο Μιχάλης είναι ήδη πιανίστας, έχει μουσικό αυτί.

Δεν βλέπω τι γράφεται για μένα στα σάιτ, δεν έχω ιδέα. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Άστους να λένε ότι θέλουν, εγώ να είμαι καλά και το παιδί μου. Είμαι πάρα πολύ καλά και χαρούμενη στην προσωπική μου ζωή. Είμαι πολύ τυχερή που έχω καλούς ανθρώπους στη ζωή μου».

Ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας, που έκανε και τη συνέντευξη, είπε: «Δεν ήθελα να μπω κι εγώ σε άβολες ερωτήσεις, σε λεπτομέρειες. Ήθελα απλώς να τη γνωρίσουμε. Γιατί θα πουν “καλά, δεν ρώτησες;”».

Η Μαρία Μπακοδήμου απάντησε: «Φυσικά! Όχι, δεν ρωτήσαμε γιατί δεν θέλαμε να πέσουμε σε αυτό το κομμάτι».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου