Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Φοίβος Παπαδάκης για Νάταλι Κάκκαβα: «Δεν έχουμε κάποια επίσημη ενημέρωση»

«Ευχή όλων μας είναι να συνεχίσουμε και το Σαββατοκύριακο» είπε για την ομάδα του «Καλοκαίρι Yes»

Στο τηλεοπτικό μέλλον της παρέας του στο «Καλοκαίρι Yes» αναφέρθηκε ο Φοίβος Παπαδάκης μιλώντας στην κάμερα του «Breakfast @ Star».

«Ήταν ένα στοίχημα για μένα αυτό, το δοκίμασα και πήγε καλύτερα απ’ ό,τι περίμενα. Μου αρέσει να ψάχνω και να παρακολουθώ τα πάντα. Ευχή όλων μας είναι να συνεχίσουμε και το Σαββατοκύριακο», δηλώνει αρχικά ο Φοίβος Παπαδάκης.

«Έχουμε δέσει πολύ σαν ομάδα, δεν περίμενα ότι θα αναπτύσσαμε τόσο δυνατή χημεία και τόσο καλή σχέση μεταξύ μας. Είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες και νομίζω ότι αυτό ήταν ένα από τα συστατικά της επιτυχίας μας» σχολιάζει αμέσως μετά ο δημοσιογράφος του ΟΡΕΝ.

Ο Φοίβος Παπαδάκης μίλησε και για το ενδεχόμενο να δούμε τη Ναταλί Κάκκαβα να «εισβάλλει» στην ομάδα της νέας εκπομπής που ετοιμάζεται:

«Αυτά τα ακούω κι εγώ. Δεν έχω κάποια επίσημη ενημέρωση. Η Νάταλι Κάκκαβα είναι μία έμπειρη δημοσιογράφος, που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στην εκπομπή. Οπότε, γιατί όχι;».

«Θα είναι πολύ δύσκολος ο ανταγωνισμός αλλά νομίζω ότι αυτό είναι καλό, για να γινόμαστε κι εμείς καλύτεροι. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό», επισημαίνει σε άλλο σημείο ο Φοίβος Παπαδάκης.

 

Δείτε το βίντεο:




 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου