Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Καίτη Γαρμπή: «Ειλικρινά νιώθω άβολα με το “χειροκρότημα”»

Η ανάρτησή της για τα σχόλια που έλαβε

Τις συναυλίες της ακύρωσε η Καίτη Γαρμπή μετά την δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη από το πλήρωμα της Blue Horizon που «πάγωσε» όλη την Ελλάδα.

Η τραγουδίστρια προχώρησε σε αναρτήσεις που είναι «γροθιά» στο στομάχι, με τους φανς της να προχωρούν σε διθυραμβικά σχόλια για τις τοποθετήσεις της.

Η ίδια σε νέα της ανάρτηση θέλησε να τονίσει πώς η σιωπή «επιβάλλεται» μπροστά σε μία τέτοια τραγωδία και να υπάρχει πάνω από όλα η ανθρωπιά.

Αναλυτικά η ανάρτησή της
Κάθε φορά που κάνω μια ανάρτηση τα σχόλια είναι ως επί το πλείστον κολακευτικά, υποστηρικτικά και παίρνω και τα εύσημα. Όταν μιλάμε για τα αυτονόητα, για το ηθικό και το ανθρώπινο σε καταστάσεις σαν αυτές που ζούμε τις τελευταίες μέρες στη χώρα μας, ειλικρινά νιώθω άβολα με το “χειροκρότημα”.

Η δουλειά των καλλιτεχνών είναι συνυφασμένη με τη χαρά και τη διασκέδαση και αυτό που έκανα εγώ με την ακύρωση των εμφανίσεών μας στην Κρήτη που είναι βουτηγμένη στο πένθος για το αδικοχαμένο παλικάρι της, τον Αντώνη και μια πνιγμένη Θεσσαλία που περιμένουμε να φύγουν τα νερά για να αποκαλυφθεί το μέγεθος της τραγωδίας, είναι το αυτονόητο και το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω.

Η σιωπή μας αυτές τις μέρες επιβάλλεται ως ελάχιστος φόρος τιμής για τους συνανθρώπους μας που έφυγαν, για τη χώρα μας που πνίγεται μέσα στο νερό και τη λάσπη. Η ηθική και η ανθρωπιά πρέπει να είναι παντός καιρού, και όχι όποτε βολεύει τον καθένα μας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου