Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κώστας Νικούλι: «Με την Κατερίνα είμαστε 3,5 χρόνια μαζί. Δεν απορρίπτω τον γάμο»

Όσα εξομολογήθηκε στον καναπέ του «Στούντιο 4»

Σε μία εφ’ όλη της ύλης συνέντευξη προχώρησε ο Κώστας Νικούλι στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αναφέρθηκε τόσο στη σχέση του όσο και στην επαγγελματική του πορεία.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην απόφαση να μην αλλάξει το επίθετό του μετά την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας και τον ρατσισμό που μπορεί να βιώνει είτε ο ίδιος είτε άλλοι συνάνθρωποί του.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που βγήκαμε δημοσίως με την Κατερίνα. Δεν κρυβόμαστε! Είμαστε περίπου 3,5 χρόνια μαζί. Είμαστε μαζί από την πρώτη καραντίνα και είμαι πολύ χαρούμενος.

Δεν απορρίπτω τον γάμο αλλά αν ακολουθεί όλη αυτή τη φάση γιατί να μη γίνει; Δεν αλλάζει κάτι. Νιώθω ότι ο γάμος δεν είναι για μένα αλλά για τους υπόλοιπους που θα έρθουν. Κρατάω τι κάνει χαρούμενους εμάς τους δύο.

Στην συγκατοίκηση προσπαθώ να είμαι καλός. Δεν κάνει παράπονα η Κατερίνα. Νιώθω ότι έχουμε μια επικοινωνία και μιλάμε στην ίδια βάση επειδή κάνουμε την ίδια δουλειά. Προσπαθούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον και ξέρει πώς να σε βοηθάει.

Προέκυψε η συγκατοίκηση. Πριν γίνει περνούσαμε αρκετό χρόνο ο ένας στο σπίτι του άλλου. Εγώ ήμουν σε περιοδεία και με παίρνει η Κατερίνα τηλέφωνο και μου είπε ότι βρήκε σπίτι και το κλείσαμε. Είχαμε κάνει κουβέντα πριν. Το είχε προτείνει η Κατερίνα να βρούμε νέο σπίτι και να έχει ο καθένας τον χώρο του. Να φτιάξουμε εξαρχής τα πάντα».




Η απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας και η ταινία ΧΕΝΙΑ που απέσπασε διθυραμβικά σχόλια

«Έχω πάρει ελληνική ταυτότητα από το 2009. Ο αδελφός μου, όμως, ταλαιπωρήθηκε αρκετά και την πήρε μετά από 4 χρόνια.

Ο Πάνος Κούτρας είχε πει ότι τα παιδιά που γεννιούνται στην Ελλάδα να παίρνουν ελληνική ιθαγένεια. Πέρασε για λίγο αλλά μετά διακόπηκε αυτός ο νόμος.

Το ότι εν τέλει πήραμε ελληνικά χαρτιά και πρόσθεσαν Νικούλης και όχι Νικούλι. Το πρόσθεσαν για να φαίνεται ότι το παιδί είναι Έλληνας. Κάπως το σκέφτηκα και ήθελα να κρατήσω το Νικούλι.

Όσο και αν λέω ότι έχουμε ξεπεράσει τον ρατσισμό, έρχομαι αντιμέτωπος με πολλά θέματα. Δεν γίνεται προσωπική επίθεση αλλά θα πουν ότι ο τάδε κατάγεται από την τάδε χώρα. Αυτό το πράγμα δείχνει ότι δεν το έχουμε ξεπεράσει. Όσο λέμε ότι το έχουμε ξεπεράσει όλο και ερχόμαστε αντιμέτωποι. Είναι ένα μεγαλύτερο θέμα που μετά πάει σε ένα ευρύτερο πλαίσιο, όπως τις γυναικοκτονίες.

Παρατηρώ ότι με ανθρώπους που θα μπουν σε αυτή τη διαδικασία είναι δύσκολο να τους δείξεις έναν άλλον κόσμο».

«Βίωσα την πιο όμορφη εμπειρία της ζωής μου με το ΧΕΝΙΑ. Έθεσα ψηλά τον πήχη και μακάρι η οποιαδήποτε δουλειά να είναι έτσι.

Έχω φάει πολλές φορές κατραπακιά. Για παράδειγμα, σε πολλές ταινίες μου ζητούσαν να μιλήσω αλβανικά και όταν πήγαινα να μιλήσω δυσκολευόμουν.

Τώρα στην μεγάλου μήκους είχα πάρει τον πατέρα μου από πριν, τα είχα οργανώσει, στο πώς μπορώ να τα εκφέρω».

«Σασμός»
«Ο “Σασμός” μου έδωσε την καθημερινή λειτουργία και να μπορώ να ανταπεξέλθω σε κάτι που πρέπει να το κάνεις με έναν σωστό τρόπο. Όχι μόνο να μάθεις τα λόγια σου αλλά να κάνεις και acting.

Μου έδωσε και την αγάπη του κόσμου. Ο ρόλος μου ήταν ένας γειωμένος άνθρωπος, ένα παιδί της ηλικίας μου που ναι μεν έχει μεγαλώσει την Κρήτη αλλά ήθελα να φέρω έναν γειωμένο άνθρωπο. Μου έδωσε συνεργασία με αυτούς τους συνεργάτες, ήταν σχολείο για μένα.

Ελπίζω “Η παραλία” να μου φέρει το καλύτερο και όχι πολλή σκέψη και ανάλυση. Να γίνεται μια κουβέντα παραγωγική! Δεν το ελέγχω αλλά το ελπίζω.

Θα ξαναπάμε για γυρίσματα στα Μάταλα. Και πέρυσι τον Οκτώβριο είχαμε πάει και ήταν μια χαρά ο καιρός».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου