Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Χρίστος Αντωνιάδης: «Προμοτάρονται γιατί έχουν γκελ στη νεολαία, από εκεί και πέρα το χάος»

«Η δισκογραφία με την έννοια που υπήρχε παλαιότερα δεν υφίσταται»

Ο Χρίστος Αντωνιάδης, με αφορμή την υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Αττικής, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν».

Μέσα σε όλα, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε τόσο στην εικόνα της ελληνικής μουσικής σήμερα αλλά και το ενδεχόμενο να βρεθεί κριτής σε κάποιο τάλεντ σόου.

Δισκογραφικά ετοιμάζετε κάτι;

Ίσως μέσα στον επόμενο χειμώνα βγάλω κάποιο νέο τραγούδι. Δοκιμάζω διάφορα πράγματα και πρόθεσή μου είναι να κυκλοφορήσω κάτι διασκεδαστικό, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πού θα σε οδηγήσει το ψάξιμο.

Πώς τα βλέπετε τα πράγματα στη δισκογραφία;

Η δισκογραφία με την έννοια που υπήρχε παλαιότερα δεν υφίσταται. Κάποιοι καλλιτέχνες προμοτάρονται γιατί έχουν περισσότερο γκελ στη νεολαία και από εκεί και πέρα το χάος. Ό,τι μπορέσει και κάνει ο καθένας με τις δικές του δυνάμεις. Ειδικά το λαϊκό τραγούδι είναι αφημένο στην τύχη του, δεν υπάρχει καμία πρόθεση υποστήριξης.

Μετράτε 36 χρόνια στον χώρο του τραγουδιού, θα σκεφτόσασταν να πάρετε μέρος σε κάποιο talent show ως κριτής;

Δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση, γιατί συνήθως αυτές οι προτάσεις γίνονται σε παρέες. Δεν συμμετείχα ποτέ σε κάποια τέτοια παρέα γι’ αυτό και δεν έχει προκύψει κάποια τέτοια πρόταση. Αν μπορώ όμως να προσφέρω κάτι σε νεότερους με τις γνώσεις μου, είμαι θετικός. Και εγώ έχω συμμετάσχει σε μια τέτοιου είδους εκπομπή. Πριν ακόμη καλά καλά ξεκινήσω να τραγουδάω επαγγελματικά τη δεκαετία του ‘80, συμμετείχα στο «Να η ευκαιρία».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου