Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μάγδα Τσαγγάνη για τη μάχη με τον καρκίνο: «Υπέφερα και έκλαιγα στις χημειοθεραπείες»

«Εγώ ζω γιατί υπήρξα τυχερή και ο καρκίνος δεν έκανε μετάσταση»

H Μάγδα Τσαγγάνη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο πριν από 15 χρόνια αλλά και τους φόβους που διατηρεί μην τυχόν επανέλθει η αρρώστια.

«Χειρουργήθηκα 9 Ιουνίου του 2009. Όλοι λένε ότι η τάδε και ο τάδε νίκησε τον καρκίνο. Όχι, θέλω να το βροντοφωνάξω ο καρκίνος δεν νικιέται, όπως πολύ σωστά είπε και η Γωγώ Μαστροκώστα. Εγώ ζω γιατί υπήρξα τυχερή και ο καρκίνος δεν έκανε μετάσταση», είπε αρχικά η Μάγδα Τσαγγάνη.

Στη συνέχεια όπως είπε ζει με τον φόβο μήπως η ασθένεια επιστρέψει:

«Παρότι οι εξετάσεις μου είναι άψογες, φοβάμαι. Τώρα επειδή έχουν περάσει 15 χρόνια, κατά κάποιον τρόπο είμαι ήσυχη».

Μιλώντας για τις χημειοθεραπείες που έκανε είπε:

«Έκανα μόνο έξι, οι οποίες δεν με πείραξαν. Έχω πολύ γερό οργανισμό, δεν έχω καπνίσει ποτέ, δεν πίνω, δεν ξενυχτάω. Το μόνο ελάττωμά μου είναι τα γλυκά, οι σοκολατίνες, τα παγωτά και οι μπουγάτσες».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στα συναισθήματα που ένιωθε όταν έκανε τις χημειοθεραπείες:

«”Δεν με πήρε από κάτω”. Υπάρχει μια σαν περικεφαλαία παγωμένη και τη φορούσα όση ώρα έκανα χημειοθεραπεία για να μην πέσουν τα μαλλιά. Υπέφερα και έκλαιγα αλλά το έκανα. Τον εαυτό μου καραφλό δεν τον είδα ποτέ. Έβαλα περούκα όταν άρχισαν να αραιώνουν. Γουλί δεν έμεινα ποτέ. Πάλι η οικογένεια του Μανώλη Τζαμπουνάκη, τα παιδιά του ο Κωνσταντίνος και η Μαριλένα και ο Σωτήρης Τζεβελέκος μου συμπαραστάθηκαν. Αυτοί οι άνθρωποι είναι για μένα σαν Θεοί» δήλωσε η Μάγδα Τσαγγάνη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου