Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μιχάλης Οικονόμου: «Έχω έρωτα με την Τζένη Θεωνά»

Τι είπε για τον Σπύρο Παπαδόπουλο;

Για τον δεύτερο κύκλο της σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι» και για τη συνεργασία του με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τη Τζένη Θεωνά μίλησε ο Μιχάλης Οικονόμου.

Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «My Tv» κι αρχικά, εξέφρασε τη χαρά του που συνεργάζεται με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

«Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι ένας πολύ καλός ηθοποιός. Πρόκειται για έναν ήρεμο και χαμηλών τόνων, γλυκό άνθρωπο. Δεν μπορώ να περιγράψω τη χαρά μου που βρίσκομαι στο ίδιο σετ μαζί του», είπε αρχικά.

«Ακόμα δεν έχουμε κάποια κάποια κοινή σκηνή, όμως θα υπάρξουν κι ανυπομονώ να έρθει η στιγμή να τις γυρίσουμε. Όταν με κάλεσαν για τον ρόλο, ο Σπύρος ήταν παρών και μου έδειξε νοιάξιμο κι ενδιαφέρον, κάνοντάς μου τρομερά θετική εντύπωση», συμπλήρωσε.

Αναφορικά με τη Τζένη Θεωνά και τη συνεργασία τους στη σειρά «Τα Καλύτερά μας Χρόνια», είπε:

«Έχω…έρωτα με την Τζένη. Αγαπιόμαστε πάρα πολύ και ταιριάζουμε και ως ηθοποιοί. Βέβαια, δεν έχουμε γυρίσει ακόμα κάποια σκηνή μαζί, όμως είναι πολύ ωραία συνθήκη που βρεθήκαμε ξανά επαγγελματικά, όπως και με τον Τίτο Πινακά. Νιώθω ασφάλεια που συνεχίζουμε μαζί», πρόσθεσε κλείνοντας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου