Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μάκης Δελαπόρτας για Τέρη Χρυσό: «Δεν μου αναφέρθηκε ποτέ το όνομά του»

Δείτε το σχετικό βίντεο

Στο «Καλοκαίρι Yes» βρέθηκε καλεσμένος ο Μάκης Δελαπόρτας, ο οποίος μίλησε για το μουσείο του ελληνικού κινηματογράφου και την απουσία του Τέρη Χρυσού από την τιμητική βραδιά για τον Γιώργο Οικονομίδη.

«Με στενοχώρησαν γιατί την πορεία μου την ξέρετε. Εγώ είμαι καθαρός στον κόσμο και σε εσάς. Δεν κρύβομαι και δεν είναι κάτι άλλο από αυτό που βλέπετε. Στη διαδρομή μου όλα αυτά τα χρόνια ξέρετε πόσο έχω αγαπήσει αυτή τη γενιά των παλιών τραγουδιστών, που εγώ δεν πρόλαβα αλλά τους κουβαλούσα μέσα μου μέσα από τα τραγούδια τους» είπε αρχικά.

«Καταλαβαίνετε πως όλους τους αγαπώ, τους εκτιμώ και μακάρι να μπορούσαν να ήταν όλοι σε αυτήν τη βραδιά. Η επιλογή δεν ήταν δική μου, ήταν και των δυο και της παραγωγής και έγινε βάσει ρεπερτορίου. Σε αυτήν τη βραδιά πρέπει να καλύψουμε όλο το ρεπερτόριο του Οικονομίδη. Θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει κι άλλη βραδιά για να είναι κι οι υπόλοιποι καλλιτέχνες που έμειναν απ’ έξω» πρόσθεσε ο Μάκης Δελαπόρτας.

«Ποιος αμφισβητεί την αξία τους; Για όνομα του Θεού. Δεν υπήρχαν σοβαροί λόγοι, δεν γινόταν να είναι όλοι. Έγινε μία επιλογή γιατί έχουν μπει και νέοι άνθρωποι. Κρίμα ενώ τον Τέρη τον έχω βάλει και σε άλλες παραστάσεις μου κι ήταν εξαιρετικός, τον αγαπώ, τον θαυμάζω και μακάρι να ήταν. Όμως, δεν μου αναφέρθηκε ποτέ το όνομά του για να πω α δεν τον θέλω. Δεν θα πω για κανένα δεν τον θέλω» συνέχισε ο Μάκης Δελαπόρτας.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου