Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

H Μαριάντα Πιερίδη για την Αλεξάνδρα Δουβαρά: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει περίπτωση άνθρωπος να πει κάτι τέτοιο»

Η παρουσιάστρια του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ βρέθηκε στο επίκεντρο του σχολιασμού

Η Μαριάντα Πιερίδη από τον αέρα του «Καλοκαίρι Yes», θέλησε να σχολιάσει τα όσα είπε η Αλεξάνδρα Δουβαρά και την ατυχή της δήλωση.

Η παρουσιάστρια του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων της Δημόσιας Τηλεόρασης βρέθηκε στο επίκεντρο του σχολιασμού, όταν αναφερόμενη στα θύματα από τις καταστροφικές πυρκαγιές των τελευταίων ημερών, είπε:

«Είναι ευτύχημα που δεν έχουμε θρηνήσει ανθρώπινη ζωή, πέρα από τους 18 ταλαίπωρους ανθρώπους στον Έβρο».

Η ίδια, μετά τον σάλο που προκλήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα, προχώρησε σε δημόσια συγγνώμη, διευκρινίζοντας τις προθέσεις και την ουσία των λόγων της.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει περίπτωση άνθρωπος να πει κάτι τέτοιο, δηλαδή να εννοηθεί κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση», σχολίασε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη στον αέρα του «Καλοκαίρι Yes».

«Είναι μία εξαιρετική συνάδελφος. Αν ήταν άλλος άνθρωπος, αν έκανε τις ίδιες δηλώσεις άλλος άνθρωπος, θα ήμουν κι εγώ πολύ σκληρός μαζί του ή μαζί της. Με την Αλεξάνδρα Δουβαρά νομίζω ότι είναι άδικο», ανέφερε από την πλευρά του ο Φοίβος Παπαδάκης.

«Νομίζω ότι τα εξήγησε ακριβώς όπως φανταζόμασταν κι εμείς ότι ήθελε να εννοηθούν, ακριβώς όπως ήθελε να τα πει αλλά ίσως να εκφράστηκε λίγο λάθος; Εκφράστηκε λάθος. Βέβαια είπε: αν θεωρείται αναγκαία η συγγνώμη μου, να τη δώσω», επισήμανε η Μαριάντα Πιερίδη αμέσως μετά την προβολή του απολογητικού μηνύματος της δημοσιογράφου.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου