Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ξεσπά η Σάσα Σταμάτη για τις φωτιές: «Όσο υπάρχουν λεφτά μόνο για νόμους και αστυνόμους, δεν την πληρώνει ούτε ο Φούφουτος»

Η αιχμηρή ανάρτησή της

Η Σάσα Σταμάτη εξέφρασε την αγανάκτηση και τη θλίψη της για τα δεκάδες πύρινα μέτωπα που κατακαίνε τη χώρα μας και φέτος το καλοκαίρι.

Η γνωστή δημοσιογράφος, που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, έκανε μία σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη και από την Ήπειρο μέχρι τη Ρόδο, την Εύβοια, την Πελοπόννησο, την Αττική. Κάθε χρόνο η ίδια ιστορία. Τραγωδία χωρίς τέλος. Με την Ελλάδα να ακρωτηριάζεται και κανείς να μη μπορεί να βρει ποιος φταίει», γράφει χαρακτηριστικά η Σάσα Σταμάτη.

«Πότε φταίμε εμείς, πότε φταίτε εσείς, πότε φταίει ο Χατζηπετρής και τελικά δεν την πληρώνει ούτε ο Φούφουτος!», τονίζει χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος των Παραπολιτικών.

«Όσο υπάρχουν λεφτά και μέριμνα μόνο για νόμους και αστυνόμους και σπανίως υπονόμους, δηλαδή για κοινωνική μέριμνα και ενίσχυση των υποδομών σε υλικό και ανθρώπινο δυναμικό, το πρόβλημα δεν πρόκειται να λυθεί και κάθε χρόνο θα δίνουμε ραντεβού τον Σεπτέμβρη για εξαγγελίες για μέτρα προστασίας προσεχώς», συνεχίζει στο μήνυμά της η Σάσα Σταμάτη.

«Αλλά την επόμενη χρονιά θα επαναλαμβάνεται το ίδιο, γιατί το εσκεμμένο κακό δεν σβήνει, όσα κροκοδείλια δάκρυα κι αν ρίξουν», καταλήγει η δημοσιογράφος.

Πρόσφατα, η Σάσα Σταμάτη είχε εκφράσει την αγανάκτησή της και για τα πύρινα μέτωπα που είχαν ξεσπάσει στα μέσα Ιουλίου στη δυτική Αττική, στην οποία η δημοσιογράφος κατοικεί μόνιμα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου