Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ελένη Φιλίνη: «Μεγάλος πρωταγωνιστής στην τζενεράλε μου έκοψε τις ατάκες»

Μίλησε και για τις συνεργασίες της με τα «ιερά τέρατα» του θεάτρου

Η Ελένη Φιλίνη βρέθηκε καλεσμένη στο πάνελ της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» και μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της.

«Η προσωπική μου ζωή είναι προσωπική, είναι άποψη αυτό. Δεν θα βρεις κους κους σε μένα. Είμαι καλά, το ευτυχισμένη είναι πολύ μεγάλη λέξη. Όταν γύρω μου γίνονται λοιμοί, χάνονται άνθρωποι, επηρεάζομαι. Δεν είμαι ο εαυτούλης μου. Έχω ισορροπία μέσα μου και αρμονία. Στα χρόνια τα δικά μου που ξεκίνησα, το να έχεις μία άλφα εμφάνιση δεν ήταν καλό, έπρεπε να αποδείξεις πάρα πολλές φορές ότι έχεις ταλέντο. Τώρα ανοίγει πόρτες. Ήταν κάπως σκληρό. Οι ρόλοι που μου έδιναν ήταν πάντα της ερωμένης και όχι της συζύγου. Γκρίνιαζα, μου έλεγε ο συγχωρεμένος ο Τσιβιλίκας “βρες μου εσύ μία να κάνει την ερωμένη για την οποία ο άντρας θα σε αφήσει εσένα για να πάει με αυτήν”. Βέβαια η ζωή είναι ανατρεπτική» είπε χαρακτηριστικά.

«Όλες μου οι σχέσεις ήταν μακροχρόνιες, σοβαρές, σαν γάμος. Απλώς εγώ δεν ήθελα γάμο. Δεν φαίνεται; Το δύσκολο είναι να κρατηθεί ένας γάμος ευτυχισμένος. Αλλά δεν ήθελα ποτέ τον γάμο. Δεν είδα ποτέ ανταγωνιστικά τον σύντροφό μου. Είμαι πολύ απλός και γλυκός άνθρωπος στη ζωή μου. Βλέποντας σχέσεις λατρείας να χωρίζουν και ο καθένας βγάζει μετά χολή, δεν ήθελα ποτέ να το ζήσω γιατί νιώθεις ότι όλα είναι ψέμα. Ευτυχώς δεν μου έχει τύχει» είπε.

Μιλώντας για τις συνεργασίες της με τα «ιερά τέρατα» του θεάτρου τόνισε ότι με όλους είχε αρμονική συνεργασία.

«Έχω φάει πόλεμο σε συνεργασίες όπως όλοι. Έτυχε να φύγω την παραμονή της πρεμιέρας αλλά γύρισα γιατί έγινε χαμός. Ξαναγύρισα για να μην χαλάσει η δουλειά. Μεγάλος πρωταγωνιστής και σπουδαίος άνθρωπος μου έκοψε ατάκες. Είχα ένα νούμερο με κάποιες ατάκες που έβγαζαν γέλιο. Στην τζενεράλε μου κόψανε τις ατάκες μου που έβγαζαν γέλιο. Τρελάθηκα. Με πήρε την άλλη μέρα ο παραγωγός και με παρακάλεσε.

Με τους μεγάλους πρωταγωνιστές που έζησα εγώ ήταν κύριοι. Έτυχε ένας και κάποιοι παράγοντες όμως που φέρθηκαν άκομψα».

«Εσωτερική αρμονία, DNA και όχι κραιπάλες. Έχω κόψει το τσιγάρο εδώ και 20 χρόνια. Κάπνιζα πολύ και έπινα καφέδες, 6 τη μέρα» είπε για τα μυστικά της νεότητάς της.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου