Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Αχιλλέας – Ανδρέας Γλίξμπουργκ: Κινηματογραφικό ντεμπούτο σε ταινία του Χόλιγουντ με την Τζένιφερ Λόρενς

Το όνειρό του να γίνει ηθοποιός

Ο Αχιλλέας-Ανδρέας, γιος του τέως πρίγκιπα Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ Μίλερ, µπόρεσε να πραγµατοποιήσει ένα από τα όνειρα που είχε από µικρός: να κάνει το κινηµατογραφικό του ντεµπούτο. Το οποίο έκανε στην ταινία «No hard feelings» -την τελευταία της βραβευµένης µε Οσκαρ Τζένιφερ Λόρενς-, η οποία στην Ισπανία έχει κυκλοφορήσει ως «No bad rolls».

Το φιλµ βγήκε στις αίθουσες την τρίτη εβδοµάδα του Ιουνίου, αλλά πριν από λίγες ηµέρες ο Αχιλλέας-Ανδρέας θέλησε να κάνει γνωστά τα νέα.

Ο εγγονός των τέως βασιλέων Κωνσταντίνου Β’ της Ελλάδας και Αννας-Μαρίας της ∆ανίας αποκάλυψε ενθουσιασµένος την είδηση στο προφίλ του στο Ιnstagram: «Πηγαίνετε να δείτε το “No hard feelings” στα σινεµά! Περήφανος που έπαιξα έναν µικρό ρόλο (Η πρώτη µου µεγάλου µήκους ταινία!) σε κάτι τόσο ξεχωριστό», έγραψε στον λογαριασµό του, σε µια φωτογραφία στην οποία ποζάρει χαµογελαστός κάτω από την αφίσα της ταινίας.

Η αδερφή του, Μαρία-Ολυµπία, η κουνιάδα του, Πόπι Ντελεβίν, η θεία του, Τατιάνα Μπλάτνικ, και η πριγκίπισσα Μαφάλντα της Βουλγαρίας ήταν από τους πρώτους που του έδωσαν συγχαρητήρια.

Το 2017, ο Αχιλλέας-Ανδρέας εµφανίστηκε σε µερικά επεισόδια της σαπουνόπερας του CBS «Τόλµη και γοητεία». Την ίδια χρονιά µίλησε στο περιοδικό «Paper» για την υποκριτική, λέγοντας: «Ηταν πάντα ένα µεγάλο πάθος µου. Οταν ήµουν παιδί θυµάμαι ότι πάντα έβλεπα ταινίες και τηλεοπτικές σειρές και έλεγα: “Αυτό θέλω να κάνω: να γίνω ηθοποιός”».

Παρόλο που έχει παίξει µόνο σε άλλο ένα πρότζεκτ, µια ταινία µικρού µήκους µε τίτλο «Just noise», που κυκλοφόρησε το 2022, στη συνέντευξή του στο «Paper Magazine» εξέφρασε το ενδιαφέρον του να µετακοµίσει στο Λος Αντζελες. Οταν ρωτήθηκε αν θα σκεφτόταν να µετακοµίσει εκεί για να συνεχίσει την υποκριτική, είπε: «Ω, ναι, 100% σίγουρα. Μου αρέσει πολύ να πηγαίνω στο Λος Αντζελες. Κάθε φορά που πηγαίνω µου αρέσει να βρίσκοµαι εκεί».

Η συμµετοχή του στην ταινία είναι πολύ σηµαντική για εκείνον, παρά το γεγονός ότι έχει έναν µικρό ρόλο, αφού εµφανίζεται µόνο στη γιορτή ενός πάρτι. Ωστόσο, είναι χαρούµενος που συµµετείχε σε ταινία στην οποία έχει µοιραστεί σκηνές µε τον ηθοποιό Μάθιου Μπρόντερικ (σύζυγο της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ), καθώς και µε την Τζένιφερ Λόρενς.

 

Με το επώνυμο της μητέρας του

Ο Αχιλλέας επέλεξε να εµφανίζεται στους τίτλους µε το επώνυµο της µητέρας του ως καλλιτεχνικό του όνοµα, γι’ αυτό και αυτοαποκαλείται Achi Miller. Ο νεαρός, που έγινε 23 ετών στις 12 Αυγούστου, έχει ήδη αποκαλύψει σε περισσότερες από µία περιπτώσεις ότι πάντα του άρεσαν όλα όσα είχαν να κάνουν µε την υποκριτική και ότι ήταν πολύ ξεκάθαρος πως, όταν θα ερχόταν η ώρα, ήθελε να είναι ηθοποιός.
Έρωτας

Ο γιος του Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ διατηρεί σχέση µε τη Βρετανίδα φωτογράφο και µοντέλο Ιζαµπέλα Μασνέ, κόρη των ιδρυτών της Net-a-Porter. Είναι παθιασµένος µε το σκι, το µοτοκρός και τον χορό.

Οι πρώτες τους κοινές εµφανίσεις έγιναν στις Σπέτσες, όπου πέρασαν µέρος των διακοπών τους µε την οικογένεια Γλίξµπουργκ. Οι γονείς του Αχιλλέα τη λάτρεψαν από την πρώτη στιγµή, ενώ η όµορφη σύντροφος του γιου τους δείχνει να έχει µεγάλη οικειότητα µαζί τους. Η ίδια από την πρώτη στιγµή ένιωσε πως ήταν µέλος της οικογένειας. Μάλιστα, πολύ στενή σχέση έχει και µε την αδελφή του συντρόφου της, Μαρία-Ολυµπία, γι’ αυτό και παρευρέθηκε στα γενέθλιά της το 2021, τα οποία γιόρτασε ένα Σαββατοκύρια[1]κο στην Ιµπιζα. Η Ιζαµπέλα είναι η κόρη του Αρνό, ιδρυτή του Net-a-Porter και πρωτοπό[1]ρου στην πώληση πολυτελών ειδών µόδας µέσω ∆ιαδικτύου.

Η µητέρα της, Nάταλι Μασνέ, δηµιούργησε το Net-a-Porter ενώ βρισκόταν στην κουζίνα της σε ένα διαµέρισµα στo Τσέλσι, το 2000. Σήµερα, η ιστοσελίδα έχει 6 εκατοµµύρια µοναδικούς επισκέπτες τον µήνα και πουλά 390 brands σε 170 χώρες µε τρελά κέρδη. Ωστόσο, το 2015 η Mασνέ ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την εταιρεία µόδας λίγο µετά την επιβεβαίωση της συγχώνευσης µεταξύ της Net-a-Porter και της ιταλικής εταιρείας Yoox. Το ίδιος έτος οι γονείς της Ιζαµπέλα, έπειτα από δεκαπέντε χρόνια γάµου, χώρισαν.

Τον περασµένο Μάιο, ο τέως πρίγκιπας Αχιλλέας-Ανδρέας αποφοίτησε από πανεπιστήµιο στη Νέα Υόρκη και πόζαρε στον φακό της µητέρας του, αλλά και της αδερφής του. Mαζί του αποφοίτησε και η σύντροφός του. Η Μαρί-Σαντάλ συγκινηµένη µάς έδωσε µια εικόνα και τον αποκάλεσε «αγόρι µου». Ο Αχιλλέας-Ανδρέας ασχολήθηκε επιτυχώς µε την υποκριτική και τη λογοτεχνία και έλαβε βραβείο.

 

*Της Σπυριδούλας Τριάντου

*Δημοσιεύθηκε στο Secret στις 12/8/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου