Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ποια πρώην διαγωνιζόμενη του «GNTM» ανοίγει εταιρεία με ρούχα;

«Πριν 4 χρόνια είχαμε το όραμα»

Για όνειρο ζωής έκανε λόγο η πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM για την εταιρεία με ρούχα που πρόκειται να ανοίξει.

Ο λόγος για την Άννα Αμανατίδου η οποία μέσα από ένα storytime στο Tik Tok μας έδειξε καρέ καρέ πώς ξεκίνησε από το μηδέν μαζί με τους συνεργάτες της το brand της.

«Πριν 4 χρόνια είχαμε το όραμα να φτιάξουμε τη δική μας εταιρεία ρούχων. Ξεκινήσαμε με την ανακαίνιση της αποθήκης μας, 25 Απριλίου είχαμε το μίτινγκ για να συμπληρώσουμε το ερωτηματολόγιο για το όνομα. Παράλληλα, ετοιμάζαμε τα πάντα και τα πακέτα που θα έμπαιναν τα προϊόντας μας».

«Όσο οι εργασίες συνεχίζονταν η δουλειά, η υπομονή και η έμπνευση ήταν οι συνεργάτες μας για αυτό το ταξίδι. Φυσικά θέλαμε να δημιουργήσουμε και τα δικά μας μαγιό που να κατασκευάζονται Ελλάδα και έτσι και έγινε».

«Όταν δημιουργείς κάτι δικό σου δεν υπάρχει ωράριο. Και αυτό που υπερτερεί είναι ο ενθουσιασμός να υλοποιηθούν όλα όσα φαντάζεσαι και όταν τα βλέπεις να παίρνουν μορφή νιώθεις υπερηφάνεια» ανέφερε μεταξύ άλλων στο βίντεο η Άννα Αμανατίδου.

 

@anna_amanatidouu Απάντηση στον χρήστη @EmmaTzifaki Το βίντεο που ανυπομονουσα μήνες να ανεβάσω🥲Η συγκίνηση , τεράστια , η δουλειά απεριόριστη ομως αυτό που θα δειτε θα ΑΞΙΖΕΙ ❤️🫠@venale.gr 👙👗 #venale #annaamanatidou #madeingreece #foryou #fyp #clothes #summercollection ♬ Get You The Moon – Kina

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου