Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ο Φοίβος Παπαδάκης αποκαλύπτει: «Το λέω δημόσια, είναι κάτι που δεν το παίρνω πίσω με τίποτα»

Δείτε το σχετικό βίντεο

Στον αέρα του «Καλοκαίρι Yes» με αφορμή την αποκάλυψη της Αθηνάς Οικονομάκου για την ψυχοθεραπεία, συζήτησαν για τις προσωπικές τους εμπειρίες οι παρουσιαστές.

Ο Φοίβος Παπαδάκης, μάλιστα, αποκάλυψε για πρώτη φορά δημόσια πως και ο ίδιος έχει κάνει ψυχοθεραπεία, την οποία χαρακτήρισε ως το καλύτερο δώρο που έχει κάνει στον εαυτό του.

«Οι κρίσεις πανικού είναι κάτι πολύ δύσκολο, είναι μια μάστιγα. Και είναι πάρα πολύ δύσκολο γι’ αυτόν που το βιώνει, αλλά και επίσης στον περίγυρό μας πολλές φορές δεν το καταλαβαίνουν και δεν το αντιλαμβάνονται. Και σου λένε “έλα μωρέ, πώς κάνεις έτσι; Δεν είναι κάτι, πάρε μια ανάσα και όλα καλά”. Μια κρίση πανικού μπορεί να πηγάζει από ένα πολύ βαθύ τραύμα, που να προέρχεται από την παιδική ηλικία ενδεχομένως. Θέλει πάρα πολλή δουλειά και ψυχοθεραπεία για να καταφέρεις να βρεις την πηγή και σιγά σιγά να το λύσεις», είπε αρχικά ο Φοίβος Παπαδάκης.

Ο δημοσιογράφος πρόσθεσε επίσης:

«Το ταμπού της ψυχοθεραπείας πρέπει να σπάσει, έχω πάει κι εγώ και το λέω και δημόσια και είναι από τα καλύτερα δώρα που έχω κάνει στον εαυτό μου και δεν το παίρνω πίσω με τίποτα».

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου