Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η Αθηνά Οικονομάκου αποκαλύπτει το γιατί αρνήθηκε την παρουσίαση του «Shopping Star»

«Μου άρεσε πολύ η ιδέα, αλλιώς δεν θα πήγαινα καθόλου να συζητήσω, γιατί με ενδιαφέρει πολύ η μόδα»

Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στον λόγο που απέρριψε το «Shopping Star».

 

Η σειρά αυτή ήταν ο λόγος που αρνήθηκες την παρουσίαση του «Shopping star»;

Και οι δύο προτάσεις ήρθαν σχεδόν ταυτόχρονα, την ίδια περίοδο. Είχα να επιλέξω ανάμεσα σε αυτά τα δύο πρότζεκτ αλλά η καρδιά με οδήγησε στη μυθοπλασία, γιατί αυτό είναι και το επάγγελμά μου. Δεν είμαι παρουσιάστρια, ούτε δημοσιογράφος. Αν όμως δεν υπήρχε η συγκεκριμένη πρόταση για τη σειρά – γιατί με εξίταρε πολύ ο ρόλος που είχα διαβάσει και οι συντελεστές – δεν θα έλεγα όχι στο «Shopping Star». Απλώς υπερίσχυσε η αγάπη μου για την υποκριτική. Μπορώ να σου πω ότι μου άρεσε πολύ η ιδέα, αλλιώς δεν θα πήγαινα καθόλου να συζητήσω, γιατί με ενδιαφέρει πολύ η μόδα και έχω άποψη πάνω σε αυτό το θέμα. Αλλά δεν γινόταν να πω όχι στη νέα σειρά του Ant1 «Ο πρώτος από εμάς».

 

Σε φόβισε καθόλου η σύγκριση με την Βίκυ Καγιά;

Καθόλου. Σε άλλα πράγματα βασίζεται η παρουσίαση της Βίκυς Καγιά σε άλλα πράγματα θα βασιζόμουν εγώ. Ο καθένας κάνει κάτι διαφορετικό. Δεν με φόβισε ποτέ η σύγκριση. Έχω έναν χαρακτήρα και μια προσωπικότητα που εγώ θα έδειχνα άλλα πράγματα στο κοινό. Όπως και να έχει, από τη στιγμή όμως που δεν θα το κάνω, το μόνο που μπορώ να σας πω τώρα, είναι για τον νέο μου ρόλο στη σειρά!

 

Θα άφηνες τα πάντα για να ασχοληθείς μόνο με τις επιχειρήσεις του συζύγου σου;

Δεν έχω καμία σχέση με τις επιχειρήσεις του συζύγου μου, πώς θα μπορούσα να το κάνω αυτό (γέλια); Δεν θα το ήθελα ούτε εγώ κάτι τέτοιο, αλλά ούτε και ο σύζυγός μου. Διαχωρίζουμε τα επαγγελματικά και αυτό μας κάνει να μην τα συζητάμε πολύ και στο σπίτι. Αυτό που είχα σκεφτεί, ήταν να τα παρατήσω όλα και να ασχοληθώ με τις δικές μου επιχειρήσεις, αλλά η αγάπη μου για την υποκριτική και το θέατρο δεν με άφησε να κάνω κάτι τέτοιο.

 

Πώς γίνεται να τα προλαβαίνεις όλα και μητέρα δύο παιδιών και σύζυγος, αλλά και ηθοποιός της πρώτης γραμμής;

Κάνω κάτι που αγαπώ πάρα πολύ. Το κάνω με την καρδιά μου και νιώθω υπέροχα γι’ αυτό και δεν βαρυγκωμάω. Υπάρχουν πολλές δύσκολες μέρες στη δουλειά. Πολύωρα γυρίσματα, να γυρνάω στο σπίτι πολύ αργά, να πρέπει να κοιμηθώ και την άλλη μέρα το πρωί ξανά στο γύρισμα, να μην προλαβαίνω να δω τα παιδιά μου ξύπνια. Αλλά μ’ αυτή τη δουλειά γεμίζω ψυχικά και περνάω πολύ καλά. Όλα άλλωστε θέλουν θυσίες σ’ αυτή τη ζωή.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου