Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είχα σκοπό να διαβάσω το βιβλίο σου, δεν εκτιμώ τις εκπομπές που παρουσιάζεις»

Το 2021 είχε κυκλοφορήσει το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «Γυναίκα Ψάχνει», που αγαπήθηκε αμέσως από κοινό και κριτικούς

Στην δημιουργική γραφή έχει στραφεί τα τελευταία χρόνια η Ελεονώρα Μελέτη.

Η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια φέτος παρουσίασε την πρώτη της θεατρική δουλειά υπογράφοντας τη διασκευή του σεναρίου στην παράσταση «Τέλειοι Ξένοι», ενώ το 2021 είχε κυκλοφορήσει το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «Γυναίκα Ψάχνει», που αγαπήθηκε αμέσως από κοινό και κριτικούς, λαμβάνοντας ακόμη και τιμητική διάκριση. Το βιβλίο περιγράφει όσα βιώνει η σύγχρονη γυναίκα, η οποία δεν ακολουθεί τα στερεότυπα αλλά και τα συναισθήματα με τα οποία έρχεται αντιμέτωπη όταν πηγαίνει κόντρα στο κατεστημένο.

Νωρίτερα σήμερα η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να μοιραστεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάποια μηνύματα που έλαβε από αναγνώστριες που αγόρασαν, διάβασαν και αγάπησαν τη γραφή της μέσα από το «Γυναίκα Ψάχνει», ακόμη και από εκείνες που – όπως της γράφουν – ήταν αρχικά προκατειλημμένες στο να το διαβάσουν.

«Κορίτσια μου αγαπημένα, με κάνετε χαρούμενη. Γιατί και φέτος κάνουμε διακοπές και νιώθω σαν να έχουμε μεταξύ μας έναν εικονικό εξ αποστάσεως διάλογο. Διαβάζετε τις σκέψεις μου και μετά μου στέλνετε τις δικές σας. Σας ευχαριστώ», έγραψε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Δεν ήξερα ότι γράφεις τόσο καλά. Συνέχισε γιατί τα γραπτά σου είναι βάλσαμο στην ψυχή. Μια γυναίκα σε κρίση που ο άντρας της τής πήρε να διαβάσει το βιβλίο σου», ανέφερε χαρακτηριστικά ένα από τα μηνύματα που έλαβε η παρουσιάστρια του MEGA.

«Δεν είχα σκοπό να διαβάσω το βιβλίο σου, γιατί δεν εκτιμώ ιδιαίτερα τις εκπομπές σαν αυτή που παρουσιάζεις. Μια φίλη που με ξέρει επέμενε ότι θα με καθηλώσει. Το διάβασα όλο σε δύο μέρες και στην αρχή ντρεπόμουν να της πω ότι έχει δίκιο και πως ήμουν προκατειλημμένη. Σε ευχαριστώ για το δώρο αυτό που μου έκανες να νιώσω καλά, να ταυτιστώ. Μακάρι να το διαβάσουν όσες περισσότερες γυναίκες γίνεται.

Σε παρακαλώ να ανεβάσεις το μήνυμα αυτό, θέλω να το δουν κι άλλες που μπορεί να έχουν κάνει το ίδιο λάθος με μένα. Απλά αν γίνεται κρύψε τα στοιχεία, γιατί είμαι εκπαιδευτικός σε ιδιωτικό σχολείο», της γράφει μία άλλη αναγνώστρια, με την Ελεονώρα Μελέτη να εκφράζει την ευγνωμοσύνη της.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου