Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Στάθης Σχίζας – Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Δυο ξένοι στη Μύκονο – Η στιγμή της τυχαίας συνάντησης

Η γνωστή influencer βρίσκεται στο νησί με τον καλό της φίλο, Πάνο Μυλωνά, ενώ ο πρώην παίκτης του survivor είναι φιλοξενούμενος του συμπαίκτη του στο ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργου Ασημακόπουλου

Την Μύκονο επέλεξαν για να περάσουν μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών, τόσο η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, όσο και ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος βρέθηκε στο νησί με τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Νίκο Μπάρτζη.

Η γνωστή influencer βρίσκεται στο νησί με τον καλό της φίλο, Πάνο Μυλωνά, ενώ ο πρώην παίκτης του survivor είναι φιλοξενούμενος του συμπαίκτη του στο ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργου Ασημακόπουλου, ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Μύκονο.

Η κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε το πρώην ζευγάρι έξω από γνωστό μπαρ στα Ματογιάννια και μάλιστα σε απόσταση… αναπνοής.

Ωστόσο, όπως θα δεις στο παρακάτω βίντεο, ο Στάθης Σχίζας πέρασε πίσω από την πλάτη της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, χωρίς να ρίχνει ούτε βλέμμα.

Εκείνη την στιγμή η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου συνομιλούσε με τον φωτογράφο Νίκο Ζώτο, ενώ και ο Γιώργος Ασημακόπουλος έκανε μια στάση προκειμένου να τη χαιρετήσει.

 

Mykonos Live Tv

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου