Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Συγκλονίζει ο Δημήτρης Γιώτης για την περιπέτεια υγείας του: «Περνούσε μια σταγόνα αίμα…»

«Είμαι πάρα πολύ καλά τώρα, πέρασα μια περιπέτεια υγείας πολύ μεγάλη και τώρα είμαι πάρα πολύ καλά».

Ο Δημήτρης Γιώτης μίλησε στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε και στην περιπέτεια υγείας του.

«Είμαι πάρα πολύ καλά τώρα, πέρασα μια περιπέτεια υγείας πολύ μεγάλη και τώρα είμαι πάρα πολύ καλά. Έκανα επέμβαση στην καρωτίδα και στην καρδιά, γι αυτό χάθηκα, γι αυτό δεν με έχεις δει στα αεροδρόμια τώρα τελευταία», είπε ο τραγουδιστής, αφήνοντας άφωνο τον Τριαντάφυλλο, αλλά και όλο το πάνελ της εκπομπής.

«Ήμουν με τον Κονταρό σε μια εμφάνιση στο Ρέθυμνο, γυρίζω και το επόμενο βράδυ μου ανοίγει η μύτη. Περίπου δύο ώρες. Μόλις την έκλεισα μου λέει ο πατέρας μου “βάλε το πιεσόμετρο” και έδειξε 25 η μεγάλη και 17 η μικρή. Η μύτη με έσωσε βασικά. Πήγαμε νοσοκομείο, έμεινα μια εβδομάδα για να βρούμε από τι προέρχονται όλα αυτά. Διαπιστώσαμε ότι η καρωτίδα η δεξιά ήταν κλειστή 99%. Πέρναγε μία σταγόνα αίμα. Δεν καταλάβαινα τίποτα. Έκανα καρωτίδα τον Αύγουστο και καρδιά τον Δεκέμβρη. Τώρα είμαι ολοκαίνουριος. Θα μπορούσα να μην είμαι κι εδώ τώρα», αποκάλυψε ο Δημήτρης Γιώτης.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Κατερίνα Στανίση και τον Τόλη Βοσκόπουλο, ενώ παράλληλα δήλωσε πως ακόμα και τώρα κάνει μαθήματα φωνητικής.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου