Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σπύρος Μπιμπίλας: «Η αναφορά μου στους Χριστιανοταλιμπάν πιθανόν να θεωρήθηκε ρητορική μίσους»

Η αναφορά του στη Λένα Κιτσοπούλου

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #YES» μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας και αναφέρθηκε στην Λένα Κιτσοπούλου και τις έντονες αντιδράσεις που έλαβε για την παράσταση «Σφήκες».

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ τοποθετήθηκε μέσα από τα social media του σχετικά με την παράσταση, με το Instagram και το Facebook να του κατεβάζουν τις αναρτήσεις.

Ωστόσο, ο ίδιος μεταξύ άλλων ανέφερε πώς αν τύχει θα δει την παράστασή της και υπάρχει δημοκρατία στο να μην αρέσει σε κάποιον ή και το αντίστροφο.

«Είμαι ένας άνθρωπος ψύχραιμος που την Τέχνη την αντιμετωπίζω με αγάπη. Στην Τέχνη είναι όλα επιτρεπτά και ο καθένας μπορεί να καταθέσει αυτό που μου αρέσει, άσχετα με το αν προκαλεί τους άλλους. Αυτό που μπορεί να μου αρέσει, σε κάποιον άλλον μπορεί να μην αρέσει καθόλου. Εγώ την θαυμάζω την Κιτσοπούλου.

Κάποιοι με την ανάρτησή μου έγραψαν ότι είμαι οργισμένος. Εγώ λέω αυτό που μου είπαν οι άλλοι, δεν λέω τη δική μου προσλαμβάνουσα. Ακόμα και να μην μου αρέσει η παράσταση θα την υπερασπιστώ. Έχουν δικαίωμα κάποιοι να μην τους αρέσει και να δυσανασχετούν.

Την ανάρτησή μου στο Instagram κατέβηκε μόνο του γιατί θεωρήθηκε κριτική μίσους. Πιθανόν η αναφορά μου στους Χριστιανοταλιμπάν να θεωρήθηκε ρητορική μίσους.

Δεν με ενοχλεί τίποτα. Ό,τι και αν δω στην Τέχνη μπορεί να διαφωνώ, αλλά ο καθένας μπορεί να κάνει αυτό που τον εκφράζει».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου