Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σάκης Κατσούλης για Τριαντάφυλλο: «Δεν είχα δώσει κάποιο δικαίωμα, έχω κι εγώ μια πικρία»

«Όλοι αυτό μου λένε “Γιατί ρε συ ο Τριαντάφυλλος;”. Με μία πικρία με μία στεναχώρια»

Ο Σάκης Κατσούλης εμφανίστηκε στην κυπριακή εκπομπή «Ήρθε κι έδεσε» και ρωτήθηκε για τον Τριαντάφυλλο και την στάση που κράτησε όσο ο νικητής του ριάλιτι βρισκόταν μέσα στο «Survivor All Star».

Ο 33χρονος επιχειρηματίας φάνηκε να μη γνωρίζει τι έχει συμβεί και φέρθηκε κατ’ αυτόν τον τρόπο ο φίλος του, ο οποίος στον τελικό και καθ’ όλη τη διάρκεια του ριάλιτι επιβίωσης, στήριζε τον Νίκο Μπάρτζη.

«Όλοι αυτό μου λένε “Γιατί ρε συ ο Τριαντάφυλλος;”. Με μία πικρία με μία στεναχώρια. Όλοι έχουν στεναχωρηθεί. Δεν είναι μόνο το “Survivor” του 2021 και η σχέση που βγάλαμε από εκεί. Η φιλία μας κράτησε και μετά από το παιχνίδι. Ήταν πραγματική φιλία, ερχόταν στο σπίτι, περάσαμε ωραίες στιγμές. Με τον γιο του είχα ιδιαίτερη σχέση με τη γυναίκα του. Όπου ξεκινούσε να κάνει κάποιο live ήμουν εκεί», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Σάκης.

«Στο καινούριο μαγαζί που άνοιξα ήταν ο πρώτος που έφερα. Δεν είχα δώσει κάποιο δικαίωμα. Έχω κι εγώ μια πικρία. Να με πάρει να μου πει τι; Με βλέπετε λίγο σαστισμένο και παθητικό στη συνομιλία γιατί πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί με τον Τριαντάφυλλο και να μιλάει έτσι για μένα» πρόσθεσε.

 

Δίτε το βίντεο:

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου