Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ιωάννης Απέργης: Συγκινημένος στον αέρα για τη μητέρα του – «Τώρα μπορώ και της έχω γεμάτο το ψυγείο»

«Τώρα κάθεται και με βλέπει στην τηλεόραση, οκ δεν παίζω στο Hollywood αλλά ήταν μία γυναίκα καθαρίστρια, δεν ήξερε τίποτα από αυτό… και τώρα με καμαρώνει», εξομολογείται

Ιδιαίτερα φορτισμένος εμφανίστηκε ο Ιωάννης Απέργης στον αέρα της εκπομπής «Δύο στη Μία. Ο γνωστός ηθοποιός, παρακολουθώντας το αφιερωματικό βίντεο που του ετοίμασαν οι συντελεστές της εκπομπής για τις δυσκολίες που βίωσε με τη φτώχεια και τον ρατσισμό, θέλησε να εξομολογηθεί δύο λόγια για τη μητέρα του.

‘Τώρα που έβλεπα το βίντεο σκεφτόμουν ότι βλέπω κάποια σχόλια στα social media που έχω και επειδή δεν απαντάω ποτέ – ούτε στα καλά ούτε στα κακά – το μήνυμα που ήθελα να περάσω είναι πρωτίστως στα νέα παιδιά που έρχονται από Ισραήλ, Τουρκία, Ιράκ, Συρία: μην θεωρείται τον εαυτό σας ξεγραμμένο», ανέφερε αρχικά ο Ιωάννης Απέργης.

«Είμαστε όλοι από την ίδια πάστα και μια μέρα εύχομαι να δω κάποιον ξένο να κυβερνάει αυτή τη χώρα και να την κάνει καλύτερη, όπως το έχουμε δει και σε άλλες χώρες. Θεωρείστε ότι μια μέρα μπορείτε να φτάσετε να είστε το τιμόνι της χώρας και μόνο έτσι θα καταφέρετε να κάνετε αυτό που αγαπάτε.

Και φυσικά για τα Ελληνόπουλα: αγαπήστε αυτή τη χώρα, είναι δικιά σας, είναι το DNA σας», σημειώνει ο γνωστός ηθοποιός.

«Συγκινήθηκα λίγο τώρα, γιατί σκεφτόμουν και τη μάνα μου… Τώρα κάθεται και με βλέπει στην τηλεόραση, οκ δεν παίζω στο Hollywood αλλά ήταν μία γυναίκα καθαρίστρια, δεν ήξερε τίποτα από αυτό. Και τώρα με καμαρώνει, μπορώ και της έχω το ψυγείο γεμάτο, τη βλέπω χαρούμενη να κυνηγάει τον γιο μου και να παίζουν στις πλατείες. Δεν θέλω τίποτα άλλο», εξομολογείται ο Ιωάννης Απέργης.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου