Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η Μαίρη Συνατσάκη για τα σχόλια που δέχτηκε η Τούνη για τον δημόσιο θηλασμό: «Ξύπνησα απογοητευμένη από την κοινωνία μας»

Μίλησε για τη ζωή με την κόρη της τους τελευταίους επτά μήνες, τα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε η influencer

Στο πάρτι που διοργάνωσαν η Μαίρη Συνατσάκη και η Αθηνά Οικονομάκου για τον εορτασμό των τεσσάρων χρόνων λειτουργίας της εταιρείας τους βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό».

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε για τη ζωή με την κόρη της τους τελευταίους επτά μήνες, τα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε η Ιωάννα Τούνη για τον δημόσιο θηλασμό αλλά και για το φινάλε του Νίκου Μουτσινά που έχει ανακοινώσει ότι την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα κάνει μια παύση από την τηλεόραση.

«Είναι πολύ ωραία η μητρότητα. Έχω αποτρελαθεί. Σήμερα γίνεται επτά μηνών. Είναι ένα πανέμορφο λουκουμαδάκι, το καλύτερο της γης» είπε αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη και συνέχισε σχολιάζοντας τόσο την επίθεση που δέχτηκε η Ιωάννα Τούνη για τον δημόσιο θηλασμό όσο και τα όσα είπε ο κ. Στίγκας για τους ομοφυλόφιλους στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Γιώργο Λιάγκα.

«Στεναχωριέμαι πάρα πολύ και δεν το λέω έτσι. Είναι σαν να χάνω ένα κομμάτι της ελπίδας μου για την ανθρωπότητα όταν πρέπει να συζητάμε ξανά και ξανά τέτοιου είδους πράγματα. Το στήθος δε πρέπει να σεξουαλικοποιείται όταν πρόκειται για την τροφή ενός μωρού. Μου φαίνεται παράλογο. Ξύπνησα απογοητευμένη από την κοινωνία μας. Λέω “γιατί πάλι;”

Είδα τη συνέντευξη του κυρίου Στίγκα. Γιώργο (σ.σ Λιάγκας), δεν άφησες να πέσει τίποτα κάτω. Για να μην επανέλθω στην απογοήτευσή μου προς την ανθρωπότητα, ο κύριος Στίγκας ή οποιοσδήποτε άλλος δε θέλει την ομοφυλοφιλία, ας μην είναι ομοφυλόφιλος αλλά, δεν παίρνει κανέναν από τον άνθρωπο τον ίδιο να εκφράσει αυτή την άποψη για κάποιον άλλο.

Δεν είναι θέμα άποψης, είναι η ζωή κάποιου άλλου ανθρώπου. Θα ήθελα να μπορούν οι άνθρωποι να ξεχωρίσουν ότι η αγάπη και η φροντίδα, δεν έχουν φύλο. Θα ήθελα επίσης, να επισημάνω ότι τα ομοφυλόφιλα παιδιά προκύπτουν από ετερόφυλα ζευγάρια. Αν ένας άνθρωπος είναι να είναι ομοφυλόφιλος, θα είναι ομοφυλόφιλος» είπε.

Σε άλλο σημείο, η Μαίρη Συνατσάκη αναφέρθηκε και στα σχόλια που έκανε ο Θάνος Τζήμερος για την εμφάνιση της Τζώρτζιας Κεφαλά και του Σπύρου Μπιμπίλα στην ορκωμοσία της νέας Βουλής.

«Αυτό δεν είναι άποψη, είναι σαν να έρχομαι εγώ και να σε γδύνω, και να σου λέω ότι δε μου αρέσει που είσαι έτσι. Σαν να μπαίνω σπίτι σου και να σου λέω, “δε μου αρέσουν τα πιατάκια που έχεις σπίτι σου”. Μη τα βάλεις στην κουζίνα σου, μη φορέσεις αυτό το μπλουζάκι, μη θηλάσεις δημόσια, μην είσαι ομοφυλόφιλος, μην ασχολείσαι με όλους τους υπόλοιπους που είναι όλα αυτά τα πράγματα» σχολίασε η Μαίρη Συνατσάκη.

«Ας πάρει τον χρόνο του. Ας γεμίσει τις μπαταρίες του. Εμένα θα μου λείψει και ξεκάθαρα ως τηλεθεάτρια σκέφτομαι “τι θα βλέπω το μεσημέρι”. Είναι μοναδικός. Εύχομαι να βρει το χρόνο που θέλει μέσα του και να επιστρέψει σύντομα. Είμαι σίγουρη ότι δεν έχει δεύτερες σκέψεις αλλά είμαι σίγουρη ότι στεναχωρήθηκε γι’ αυτό αλλά ακόμα και οι φιλικοί χωρισμοί είναι μια απώλεια» είπε τέλος η Μαίρη Συνατσάκη για το φινάλε του Νίκου Μουτσινά.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου