Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Οι Alcatrash απαντούν για το «Καλό Μεσημεράκι»: «Όσο ωραία και να ήταν έκλεισε ένας κύκλος, ήταν κουραστικό»

Πώς θα αντιδρούσαν σε μία ενδεχόμενη νέα πρόταση για τηλεοπτική συνεργασία με τον Νίκο Μουτσινά;

Οι Alcatrash βρέθηκαν στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησαν για την συνεργασία τους με την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι».

«Δεν μας αγχώνει καθόλου που του χρόνου θα είμαστε εκτός τηλεόρασης. Θεωρώ ότι θα είναι πολύ καλύτερα, έκλεισε ένας κύκλος», δηλώνει ο Ανδρέας Βούλγαρης.

«Ήμασταν 5 χρόνια κάθε μέρα μέσα σε ένα concept. Όσο ωραία και να ήταν, έκλεισε ένας κύκλος, είναι κουραστικό», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Παπασπυρόπουλος.

«Θα μας λείψει σίγουρα. Βέβαια, εσύ μας είχες προειδοποιήσει. Τη μέρα πριν κλείσουμε να πάμε μου λες: το καθημερινό είναι παγίδα, έχει τα καλά του, θα πάθεις εξάρτηση, θα είναι η κούραση πολύ μεγάλη», είπε από την πλευρά του ο frontman των Alcatrash, Πέτρος Πυλαρινός.

«Θέλω να πιστεύω ότι κάναμε κάτι καλό, διασκεδάσαμε τον κόσμο. Αν στο τέλος της ημέρας δεν έχεις κάτι, θα σε ξεβράσει αυτό το πράγμα», πρόσθεσε ο Ανδρέας Βούλγαρης για το πέρασμά τους από το «Καλό Μεσημεράκι».

Πώς θα αντιδρούσαν οι Alcatrash σε μία ενδεχόμενη νέα πρόταση για τηλεοπτική συνεργασία με τον Νίκο Μουτσινά;

«Εάν μας έλεγαν πριν από 5 χρόνια ότι θα κάνουμε καθημερινό, μεσημεριανό πρόγραμμα με τον Νίκο – που εμείς μέχρι εκείνη τη στιγμή τα μεσημεριανά τα είχαμε στο μυαλό μας από κάτι εκπομπές που έκαναν η κυρία Στεφανίδου, η κυρία Λαμπίρη – θα σου λέγαμε: είσαι τρελός. Οπότε ποτέ μη λες ποτέ», απαντά ο Πέτρος Πυλαρινός.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου