Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δήμητρα Κατσαφάδου: «Έχω τα αδέρφια μου για αντρικό πρότυπο»

Τι είπε για τα επαγγελματικά της αλλά και για την προσωπική της ζωή;

Η Δήμητρα Κατσαφάδου βρέθηκε προσκεκλημένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «Τhe 2Night Show»

«Μου είχαν κάνει πρόταση να φύγω σε πολύ μεγάλη πολυεθνική στο εξωτερικό, στο Βέλγιο, και λέω όχι. Θα βάλω την ελληνική ψυχή μαζί με το πάντρεμα των γνώσεων και θα κάνουμε θαύματα», ανέφερε αρχικά η γνωστή επιχειρηματίας.

«Η ελληνική ψυχή πάλλεται μέσα στις κρέμες και δεν συγκρίνεται με καμία άλλη χώρα για μένα και ήθελα να το αποδείξω για τα ελληνικά μυαλά», τόνισε.

«Όταν άνοιξα το μαγαζί ήμασταν μόνο εγώ και η Αθηνά μου, οι δυο μας. Τότε δεν είχα να την πληρώσω, είχα ένα τεφτέρι σαν τον Ζήκο. Τώρα έχω 250 υπαλλήλους, το χαίρομαι. Τώρα η Αθηνά είναι επικεφαλής, διοικεί και έχει από κάτω της 100 άτομα», συμπληρώνει η γνωστή επιχειρηματίας Δήμητρα Κατσάφάδου.

Μάλιστα, η Δήμητρα Κατσάφάδου ρωτήθηκε και για τις διαρρήξεις που έχουν γίνει κατά καιρούς στα καταστήματά της.

«Μας έσπασαν 2-3 φορές το μαγαζί. Δεν έκλεψαν το ταμείο, δεν πήραν λεφτά. Πήραν τα προϊόντα και τα μεταπούλησαν. Δηλαδή είναι απίστευτο αυτό που έγινε», απαντά η Δήμητρα Κατσάφάδου.

Μίλησε, μεταξύ άλλων, για την πορεία της ως επιχειρηματίας, αλλά και τους δύο αδερφούς της, στους οποίους έχει μεγάλη αδυναμία.

«Νιώθεις ότι πολλοί σε πλησιάζουν επειδή έχει βγάλει πέντε δραχμές παραπάνω;» τη ρώτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Είναι τόσο λεπτό το σημείο, που νομίζω ότι οι άντρες παλιάς κοπής κάνουν δύο βήματα πίσω, δηλαδή σαν να έχουν έναν σεβασμό» απάντησε η επιχειρηματίας.

Στη συνέχεια της συνέντευξης η Δήμητρα Κατσαφάδου, αναφέρθηκε στους δύο αδερφούς της, Κυριάκο και Νικόλα Μαλακοδήμο, στους οποίους έχει τεράστια αδυναμία και κατέχουν υψηλή θέση στην εταιρεία, στηρίζοντας την επιχειρηματία σε κάθε της βήμα.

«Έχω τα αδέρφια μου πρότυπα. Είναι πάρα πολύ δυναμικοί. Και με συμβουλεύουν, να σ’ αγαπάει ο άλλος πολύ» είπε η Δήμητρα Κατσαφάδου.

 

Δείτε τα βίντεο:













 

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου