Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Νίκος Μουτσινάς: «Κρατάω την ευκαιρία που μου δόθηκε να κάνω ό,τι μου κατέβει στο κεφάλι με την παρέα μου»

«Στην εκπομπή ήμουν σαν λοβοτομημένος, δεν καταλάβαινα ποιος έμπαινε, ποιος έβγαινε, ποιον χαιρετούσα και τι συνέβαινε», παραδέχεται

Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε ο Νίκος Μουτσινάς αμέσως μετά την τελευταία του εκπομπή στον ΣΚΑΪ. Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στο μεγάλο φινάλε που έριξε το απόγευμα της Παρασκευής το «Καλό Μεσημεράκι», ολοκληρώνοντας τον κύκλο του μετά από 4 ολόκληρα χρόνια.

«Τα συναισθήματά μου είναι ακόμη ανακατεμένα. Έχει απ’ όλα αλλά είναι πολύ μεγάλο το ανακάτεμα. Θέλουν όλα μαζί να ξεσπάσουν», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

«Είναι ανάποδα, είναι και η χαρά της ξεκούρασης μετά από μία χρονιά, η χαρά ότι γίνεται ένα νέο βήμα εκτός τηλεόρασης, που είναι πάρα πολύ εντυπωσιακό. Ταυτόχρονα είναι η συγκίνηση για το τέλος της εκπομπής, του αποχωρισμού… είναι πάρα πολύ μπερδεμένα όλα μαζί», περιγράφει ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ.

«Ευτυχώς κατάφερα στην εκπομπή και ήμουν σαν λοβοτομημένος, δεν καταλάβαινα ποιος έμπαινε, ποιος έβγαινε, ποιον χαιρετούσα και τι συνέβαινε. Ήταν μάλλον λίγο παραπανίσια φορτισμένο από τις άλλες φορές. Θα κρατήσω όμως τη χαρά», εξομολογείται σε άλλο σημείο ο Νίκος Μουτσινάς για το τέλος της εκπομπής του.

«Από το Καλό Μεσημεράκι κρατάω την ευκαιρία που μου δόθηκε να κάνω ό,τι μου κατέβει στο κεφάλι με την παρέα μου. Τώρα πάω να κάνω μία παύση», επισημαίνει.

«Με τάραξε πάρα πολύ συναισθηματικά η Ζέτα Μακρυπούλια. Συγκινήθηκα πάρα πολύ που την είδα εκεί, γιατί είναι ένα πολύ οικείο μου πρόσωπο και τις τελευταίες μέρες όντως της είχα πει στο τηλέφωνο ότι με έχει πιάσει ένα σφίξιμο», παραδέχεται κλείνοντας τις δηλώσεις του ο Νίκος Μουτσινάς.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου