Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Θοδωρής Μαραντίνης: «Όλα αυτά που έλεγαν, ένιωθα ότι με προσβάλλουν για αυτό βγήκα και είπα κάποια πράγματα»

«Άρχισε να ξεφεύγει η κατάσταση με το διαζύγιο μου, ξεκίνησε μια μεγάλη παραφιλολογία τυχαία ή άτυχα, δεν ξέρω»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Θοδωρής Μαραντίνης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή του να μιλήσει για το διαζύγιό του από τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης τόνισε:

«Άρχισε να ξεφεύγει η κατάσταση με το διαζύγιο μου, ξεκίνησε μια μεγάλη παραφιλολογία τυχαία ή άτυχα, δεν ξέρω. Γενικά προσπαθούσα τόσο καιρό να μην ασχολούμαι με το θέμα, αν μη τι άλλο αν είναι να αναφερθώ να μιλάω για τα θετικά και τα όμορφα».

Και πρόσθεσε στο Cosmo Radio και τον Τάσο Ριζόπουλο:

«Σε μια σχέση υπάρχουν και τα δύο. Όλα αυτά που έλεγαν για το διαζύγιο και εμένα άρχισε να με επηρεάζει και να με καταβάλλει, ένιωθα ότι με προσβάλλουν προσωπικά για αυτό βγήκα και είπα κάποια πράγματα. Πάντα προσπαθούσα να κρατάω χαμηλό προφίλ και να μην ασχολούμαι με το θέμα ιδιαίτερα. Ήταν λογικό να δημιουργήσει αντιδράσεις…».

Και υπογράμμισε ο τραγουδιστής:

«Έκρινα και δεν το έχω μετανιώσει ότι έπρεπε να μιλήσω και να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους. Για να φτάσει στο σημείο ένας άνθρωπος να πάει τον άλλον στο δικαστήριο και μετά να πρέπει να τοποθετηθεί δημόσια, αυτό το πράγμα προσπαθήσαμε αλλά δεν πέτυχε. Δεν γίνεται άλλη προσπάθεια. Αυτή η στιγμή δεν είναι καλή».

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου