Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Καλομοίρα: Η «μεταλλική» εμφάνισή της στα Mad Video Music Awards 2023

Τραγούδησε το «Cha Cha Cha» και τα παιδιά της την απόλαυσαν για πρώτη φορά στη σκηνή

MAD Video Music Awards 2023 πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023, στο Γήπεδο Tae Kwon Do και θα προβληθούν τηλεοπτικά, την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023 στο Mega.

Με αφορμή την προβολή τους, η Καλομοίρα, που βρέθηκε ανάμεσα στους συμμετέχοντες, έκανε μία σχετική ανάρτηση στο Instagram.

Μέσω Instagram, ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες της, με την ίδια από την ώρα που βρίσκεται στη σκηνή και τραγουδά το «Cha Cha Cha», με το οποίο διαγωνίστηκε στη φετινή Eurovision, ο Φινλανδός ράπερ, Käärijä.

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στη σκηνή των MAD Video Music Awards, με ένα μεταλλικό φόρεμα και ένα καπέλο-δίσκο στο κεφάλι, το οποίο αργότερα έβγαλε, προκειμένου να χορέψει.

Στο πλευρό της βρίσκονταν και ο σύζυγός της Γιώργος Μπούσαλης και τα τρία παιδιά τους. Ο Νίκος, ο Δημήτρης και η Αναστασία ήρθαν από την Αμερική για να δουν τη μητέρα τους για πρώτη φορά να τραγουδά live στη σκηνή.

Αμέσως μετά την της εμφάνισή της, η Καλομοίρα δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τα παιδιά της να την χειροκροτούν.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου