Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Αντριάνα Παρασκευοπούλου: «Δεν είμαι η μαμά – φίλη, τα παιδιά μου τώρα είναι σε άλλη πίστα»

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της Ενημέρωσης της ΕΡΤ, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «2 στην 1»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Δύο στη 1» με τη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου βρέθηκε η Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της Ενημέρωσης της ΕΡΤ, μεταξύ άλλων, μίλησε για τους 19χρονους γιους της οι οποίοι ξεκίνησαν μια νέα ζωή ως φοιτητές.

«Είναι σε άλλη πίστα τώρα τα παιδιά και είναι διαφορετικά. Θέλεις, δεν θέλεις, αυτό το οποίο σκεφτόσουν και σχεδίαζες όλα τα τελευταία χρόνια, έφτασε και καταλαβαίνεις πόσο (γρήγορα) περνάνε τα χρόνια. Δεν θέλω να πω ότι είναι δύσκολο, αλλά όπως λέμε, είναι μια άλλη πίστα που θέλει και εσένα να προσαρμοστείς», ανέφερε η Αντριάνα Παρασκευοπούλου

Ενώ για τον ρόλο της ως μητέρα: «Οι πιο συχνές κουβέντες που μου λένε είναι: Μητέρα, πρέπει να το καταλάβεις ότι μπορεί να μας βλέπεις ως 16χρονους αλλά είμαστε 19χρονοι. Και σκέφτομαι τόσες φορές, πόσο δίκιο έχουν. Άρα θέλει δουλειά κι από εμάς τους γονείς.

Δεν είμαι μαμά – φίλη με τα παιδιά μου. Είμαι η μαμά, όπως κάθε μητέρα που έχει αγωνίες, αγάπη και λαχτάρα να βρεθεί κοντά στα παιδιά της και έχει ανάγκη να προσφέρει, να είναι στήριγμα στα όνειρά τους», δήλωσε η Αντριάνα Παρασκευοπούλου καλεσμένη στην εκπομπή «Δύο στη 1».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου