Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η Σάσα Σταμάτη για το «Πρωινό»: «Δεν είναι καμία τρελή η Μαρία Κορινθίου που ξαφνικά έφυγε 20 μέρες πριν»

Τι είπε για ενδεχόμενη συνεργασία της με την Φαίη Σκορδά;

Η Σάσα Σταμάτη μίλησε στις κάμερες των πρωινών εκπομπών και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε και στα όσα έχουν συμβεί στο «Πρωινό» και την Μαρία Κορινθίου.

Πιο συγκεκριμένα, η Σάσα Σταμάτη σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Τώρα δεν ετοιμάζω τίποτα! Δεν έχω κάποια πρόταση για την επόμενη σεζόν, αυτή τη στιγμή, ωστόσο παίρνω από μόνη μου τηλέφωνο και αυτοπροτείνομαι. Και στο πρωινό έτσι ξεκίνησα, κάθε χρόνο έπαιρνα τηλέφωνο της Έλενα Κατραβά και της έλεγα πως θέλω να κάνω δοκιμαστικό. Ήρθε τελικά και έκατσε τότε με την Φαίη και τον Γιώργο. Δηλαδή δεν είναι κακό να ζητήσεις δουλειά».

«Θεωρώ ότι, αν κάτι δεν πάει τόσο καλά όσο το ήθελαν να πάει, είναι καλύτερα να αλλάζει ώρα παρά να κόβεται η εκπομπή. Άλλωστε η Φαίη έχει αποδείξει τόσα χρόνια ποια είναι» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Σάσα Σταμάτη για την φημολογούμενη μετακίνηση της Φαίης Σκορδά σε νέα ώρα την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Όσον αφορά, δε, μια νέα συνεργασία με την γνωστή παρουσιάστρια στο προσεχές μέλλον, η Σάσα Σταμάτη έδωσε την εξής απάντηση:

«Θεωρώ ότι ο κύκλος έχει κλείσει. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μού αρέσει στο πλευρό της γιατί έχει άποψη, προσωπικότητα, δεν φοβάται να πει αυτό που νιώθει και είναι δημοσιογράφος».

«Έχω δουλέψει με τον Γιώργο Λιάγκα, έχω περάσει πάρα πολύ ωραία. Φυσικά και έχουμε τσακωθεί και έχουμε εκνευριστεί και έχουμε γεράσει και έχουμε κλάψει. Όλα τα συναισθήματα τα έχω νιώσει μαζί του αλλά είναι είναι ένας άνθρωπος που πάντα δίνει χώρο. Τώρα, δεν ξέρω τι έγινε! Εντάξει, και η Μαρία δεν είναι καμία τρελή η κοπέλα που ξαφνικά έφυγε 20 μέρες πριν. Προσωπικά θα περίμενα να τελειώσει η σεζόν και από εκεί και πέρα θα χάραζα τον δρόμο μου» κατέληξε η δημοσιογράφος.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου