Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μαρίνα Σάττι: Η αποκάλυψη για την «άγνωστη» αδελφή της – «Συναντηθήκαμε πρώτη φορά όταν ήταν 7 ετών»

«Η μητέρα μου μεγάλωσε στην Κρήτη και ο μπαμπάς μου ήταν από το Σουδάν ήρθε φοιτητής στην Αθήνα και έτσι γνωρίστηκαν»

Η Μαρίνα Σάττι βρέθηκε καλεσμένη στο «Στούντιο 4» και μας ξενάγησε στα πρώτα της βήματα στη μουσική, την επιτυχία αλλά και άγνωστες πτυχές της ζωής της.

«Η μητέρα μου μεγάλωσε στην Κρήτη και ο μπαμπάς μου ήταν από το Σουδάν ήρθε φοιτητής στην Αθήνα και έτσι γνωρίστηκαν». «Θαυμάζω τη μαμά μου γι΄αυτό για τον ατίθασο χαρακτήρα της. Μεγαλώνοντας συνειδητοποιώ λέω “ουάου, μαγκιά”. Ο μπαμπάς μου ήταν ο πρώτος μαύρος που αντίκρισε η γιαγιά μου» ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Εγώ πήγαινα τα καλοκαίρια στο Σουδάν. Η οικογένεια εκεί με δέχτηκε ακόμα πιο θερμά από ότι στην Ελλάδα. Η κουλτούρα του Σουδάν ήταν η κανονικότητά μου. Ο μπαμπά μου μένει και τώρα στο Σουδάν απλά αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Αίγυπτο λόγω αυτών που γίνονται στο Σουδάν. Ο μπαμπάς μου, η νέα του γυναίκα και η αδελφούλα μου είναι εκεί. Με την αδελφή μου συναντηθήκαμε πρώτη φορά όταν ήταν 7 ετών, ήταν πολύ ενθουσιασμένη μαζί μου. Είναι πολύ έξυπνη και ταλαντούχα, μιλάει πολλές γλώσσες».

Σε άλλο σημείο αποκάλυψε ότι πολλές φορές χρειάστηκε να υποδυθεί τον.. συνεργάτη της για να κλείσει δουλειές – και μάλιστα είναι κάτι που κάνει ακόμα. «Ακόμα το κάνω μερικές φορές κρυφά. “Γεια σας είμαι η Αντζέλικα, με φωνή σοβαρή επαγγελματία».

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου