Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Έλενα Παπαρίζου: «Έχουν πει άσχημα πράγματα για εμένα – Όποιος δεν θέλει, δεν χρειάζεται να με αγαπάει»

«Είμαι πολύ χαρούμενη για τις συνεργασίες μου φέτος στα MAD VMA. Θα ακούσετε το νέο μου τραγούδι «Δεν μου τα λέει καλά».

Η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα βρέθηκε στις πρόβες των Mad VMA 2023 και συνομίλησε με τους δημοφιλείς καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν φέτος στα μουσικά βραβεία.

Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε για τη συμμετοχή της στο φαντασμαγορικό show: «Είμαι πολύ χαρούμενη για τις συνεργασίες μου φέτος στα MAD VMA. Θα ακούσετε το νέο μου τραγούδι «Δεν μου τα λέει καλά».

«Όλες οι γυναίκες είναι λίγο κτητικές. Άλλες ζηλεύουν περισσότερο, άλλες λιγότερο. Θα δείτε όλοι πολύ ωραία πράγματα. Αγαπώ πολύ την Άννα Βίσση. Φέτος κλείνει 50 χρόνια καριέρας. Έχουν πει άσχημα πράγματα για εμένα, αλλά είναι κάτι δεν με απασχολεί. Όποιος θέλει με αγαπάει, όποιος δεν θέλει δεν χρειάζεται. Η αγκαλιά της μητέρας μου με αποφορτίζει», συμπλήρωσε η Έλενα Παπαρίζου.




Λίγες ώρες μετά η τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα της «Ελένης» και αποκάλυψε πολλά για την εμφάνιση της στα MAD Music Video Awards.

«Είναι ένας θεσμός πάρα πολύ ωραίος, βρισκόμαστε όλοι οι καλλιτέχνες μαζί με ωραίες συνεργασίες. Μου άρεσε πολύ η περσινή εμφάνιση της Τάμτα. Την αγαπώ, έχει μία δημιουργικότητα», δήλωσε.

Όσο για φέτος, η Έλενα Παπαρίζου προϊδέασε τους τηλεθεατές για μεγάλη χαρά και ένταση στη σκηνή. «Προσπαθώ να γίνομαι καλύτερη σαν καλλιτέχνης και σαν άνθρωπος. Χαίρομαι πολύ με την αγάπη του κόσμου», είπε.

Εκείνο που έκανε εντύπωση ήταν η μπλούζα που φορούσε, με logo την Άννα Βίσση.

Όπως είπε η Έλενα Παπαρίζου, την αγαπά πολύ και έβαλε μία μπλούζα της για να της φέρει γούρι.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου