Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Πέγκυ Ζήνα για Νότη Σφακιανάκη: «Όταν θελήσει να επιστρέψει, τότε θα μπουν τα πράγματα στη θέση τους για πολλούς»

«Όταν νιώθει ότι δεν έχει να μοιραστεί κάτι ουσιαστικό καλλιτεχνικά, δεν του αρέσει να εμφανίζεται» δήλωσε η τραγουδίστρια

Η Πέγκυ Ζήνα μίλησε για τη σχέση της με την κόρη της αλλά και για την αποχή του Νότη Σφακιανάκη από τα φώτα της δημοσιότητας, στις τηλεοπτικές κάμερες.

Συγκεκριμένα, η Πέγκυ Ζήνα βρέθηκε στην έναρξη των εμφανίσεων του Δήμου Αναστασιάδη σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής όπου έκανε δηλώσεις.

«Οι τραγουδιστές που δουλεύουν πια μία – δύο ημέρες την εβδομάδα έχουν άπλετο χρόνο και για προσωπική ζωή, για τα παιδιά τους και για τα χόμπι τους. Η κόρη μου είναι πια στην προεφηβεία, σε αυτή την άβολη γραμμή του “δεν είμαι παιδάκι, είμαι ένα μικρό γυναικάκι”. Κι εγώ πρέπει να το συνηθίσω αυτό και να το διαχειριστώ», ανέφερε η Πέγκυ Ζήνα για την κόρη της.

Σχετικά με τον Νότη Σφακιανάκη και το γεγονός ότι έχει απομακρυνθεί από τη δημοσιότητα η Πέγκυ Ζήνα σχολίασε: «Δεν θα μείνω σε αυτά που λέει στις συνεντεύξεις, γιατί είναι προσωπικές απόψεις και έχουμε δημοκρατία, μπορεί ο καθένας να τις έχει και αναλόγως να κριθεί. Θα μείνω στο καλλιτεχνικό του μεγαλείο. Ο Νότης απ’ όσα χρόνια τον ξέρω, όταν νιώθει όταν δεν έχει να μοιραστεί κάτι ουσιαστικό με τον κόσμο καλλιτεχνικά, κάτι που να τον ενθουσιάζει, δεν του αρέσει να εμφανίζεται».

«Όταν του λείψει και θελήσει να επιστρέψει, τότε θα μπουν τα πράγματα στη θέση τους και για πολλούς», είπε στο τέλος η Πέγκυ Ζήνα.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου