Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

H συγκλονιστική αποκάλυψη της Βίκυς Σταυροπούλου στο «Πάμε Δανάη»: «Ήταν ένοχο μυστικό της οικογένειας»

Η ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά για το οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετώπιζε

Η Βίκυ Σταυροπούλου παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον Άρη Καβατζίκη.

Μέσα σε όλα, η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στις δύσκολη διαχείριση της απώλειας των αγαπημένων της προσώπων δίχως να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της για τον πρόωρο χαμό του αδελφού της.

Ειδικότερα, η Βίκυ Σταυροπούλου εξομολογήθηκε:

«Το μόνο που με ησυχάζει στις απώλειες είναι ότι εγώ έκανα τα πάντα για να μη συμβούν. Δηλαδή στη δύση αυτών των ανθρώπων προσπάθησα να συνεισφέρω με όποιο τρόπο μπορούσα, να τους βοηθήσω και να είναι όσο πιο ευχάριστο και γεμάτο αγάπη το τέλος τους».

«Τώρα μπορώ να πω στον εαυτό μου πως αυτό το έκανα. Πάντα όμως αισθάνομαι ότι «ρε παιδί μου, μήπως μπορούσα να κάνω κάτι ακόμα;». Μήπως; Ώσπου συνειδητοποίησα ότι δεν είμαι Θεός. Το θέμα του αδελφού μου ήταν πάρα πολύ επώδυνο, ήταν αλκοολικός. Ήταν ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος και αδύναμος γιατί δεν κατάφερε να το νικήσει και αυτό ήταν ένα ένοχο μυστικό της οικογένειας. Μια ήττα μου είναι ότι εγώ δεν τα κατάφερα. Αλλά δεν τα κατάφερα γιατί δεν ήθελε ο ίδιος».

«Δηλαδή όταν πήγαμε σε έναν γιατρό ειδικό και του είπε “γιατί είσαι εδώ;”, του απάντησε πως «είμαι για την Βίκυ». Έτσι δεν καταφέρνουμε πράγματα στη ζωή, για τους άλλους. Καταφέρνουμε μόνο αν το θέλουμε εμείς μέσα μας. Και είναι ωραίο αν μην έχουμε ένοχα μυστικά» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Βίκυ Σταυροπούλου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της κόρης της στο Μεγάλο Κανάλι.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου