Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μαρίλια Μητρούση: «Δεν θα τοποθετηθώ, η αντίδρασή μου είναι ότι δεν απαντώ και νιώθω άβολα»

Με αφορμή την ερώτηση που δέχτηκε για τον Αλέξη Γεωργούλη

Σε μια ιδιαιτέρως άβολη και αμήχανη θέση βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες η Μαρίλια Μητρούση όταν σε μια βραδινή της έξοδο ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τη σχέση που φημολογούνταν πως είχε στο παρελθόν με τον Αλέξη Γεωργούλη και την άποψή για το θέμα που έχει προκύψει με εκείνον τις τελευταίες ημέρες.

 




Η κάμερα της εκπομπής «Γειά σου» και ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας τη συνάντησαν με την ίδια να παραδέχεται ότι ήρθε σε πολύ άβολη θέση, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να τοποθετηθεί ποτέ για τον Αλέξη Γεωργούλη

«Έχει συζητηθεί πολύ το όνομά μου και χωρίς να χρειάζεται. Δεν ένιωσα πολύ ωραία. Και τώρα δηλαδή δε νιώθω πολύ ωραία. Ήταν λίγο άβολο, έγινε επαναλαμβανόμενα. Δεν ήξερα τι να απαντήσω. Φαντάζομαι ότι η θέση μου έγινε ξεκάθαρη με τον τρόπο που απάντησα.

Ο μπαμπάς μου τι να κάνει κι αυτός. Βγήκε να πει δυο λόγια. Καλά έκανε κατά τη γνώμη μου. Ήταν μια άβολη στιγμή. Καταλαβαίνω ότι όλοι κάνουν τη δουλειά τους, σαφώς αλλά ένιωσα περίεργα και άβολα. Όλοι με στήριξαν, και η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Κατερίνα Καινούργιου.

Ένιωσα πολύ όμορφα γιατί κατάλαβαν πως ένιωσα αλλά κυρίως η Δανάη, επειδή έχω μια άλλη σχέση μαζί της, το εκτίμησα πολύ αυτό που έκανε. Δεν απαντώ, Νιώθω άβολα. Δε θα τοποθετηθώ για τον Αλέξη Γεωργούλη» είπε η Μαρίλια Μητρούση.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου