Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δημήτρης Κόκοτας: «Πιο πολύ μου λείπει η συνήθεια να λέω στον μπαμπά μου «καλημέρα» ή «έλα, είσαι σπίτι;»

«Την μεγάλη επιτυχία δεν είναι εύκολο να την διαχειριστείς» δήλωσε ο τραγουδιστής

Ο Δημήτρης Κόκοτας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Ελένη και στην Φωτεινή Λάσπα και μίλησε για τον λόγο που απέφευγε τα φώτα της δημοσιότητας κι ότι έχει υπάρξει επηρμένος.

«Δεν κυνηγούσα την δημοσιότητα τόσο πολύ, όσο θα έπρεπε. Απέφευγα τα φώτα της δημοσιότητας με την γυναίκα μου και το παιδί μου τα τελευταία 11,5 χρόνια. Κάποιες φορές δεν είχα λόγο γιατί δεν είχα κάποια δουλειά να παρουσιάσω. Αυτή είναι η γνώμη μου κι η σχέση μου με τα μίντια. Όταν έχω καινούρια δουλειά, θα την δείξω. Δεν είναι εύκολα διαχειρήσιμο, δεν είναι ακατόρθωτο, αλλά το διαχειρίζεσαι. Καταλαβαίνεις που πας και τις δυνατότητές σου για την δουλειά.

Προφανώς θα έχω υπάρξει κι εγώ επηρμένος κάποιες φορές. Την μεγάλη επιτυχία δεν είναι εύκολο να την διαχειριστείς. Όμως δεν έπεσα σε μεγάλα λάθη κι έπεσα σε μικρά. Υπάρχει ένας εγωισμός και μία μεγάλη χαρά. Πριν αποστασιοποιηθείς, να βγάλεις τον εαυτό σου έξω από αυτό το πράγμα και πολύ σχολαστικά να ασχοληθείς με αυτό που λέγεται μεγάλη επιτυχία, μεγάλο μαγαζί και μεγάλη απήχηση» ανέφερε ο Δημήτρης Κόκοτας.

«Δεν είχα αυτό το άγχος με τον πατέρα μου. Τον βλέπω σαν μπαμπά μου. Όχι σαν τον μεγάλο Σταμάτη Κόκοτα. Φυσικά μπορώ να διακρίνω το μέγεθος του τεράστιου τραγουδιστή, της τεράστιας προσωπικότητας κι όλα όσα έχει προσφέρει. Όμως είμαστε οικογένεια. Μου λείπει αυτή η συνήθεια έλα μπαμπά καλημέρα ή είσαι σπίτι; Έρχομαι. Ή μου λείπουν κι οι δύο γονείς» συμπλήρωσε ο  Δημήτρης Κόκοτας.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου