Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ο Πασχάλης Τσαρούχας ξεκαθαρίζει: «Δεν υπάρχει καταγγελία στο ΣΕΗ, για τον Αλέξη Γεωργούλη»

Η Γενική Συνέλευση του ΣΕΗ έχει αποφασίσει να συνεδριάσει το Πειθαρχικό αφού πρώτα δουν ποιες θα είναι οι εξελίξεις από τις Βρυξέλλες

Ο Πασχάλης Τσαρούχας μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

«Θα συνέλθουν τα όργανα και θα αποφασίσουν αυτό που είναι να αποφασίσουν. Στο ΣΕΗ δεν υπάρχουν καταγγελίες για τον Γεωργούλη» ξεκαθάρισε ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Σε συνέχεια του ρεπορτάζ ο Γιάννης Πουλόπουλος εξήγησε πως στην περίπτωση του Γιώργου Κιμούλη, το ΣΕΗ αντέδρασε γιατί τότε έγινε δημόσια μια καταγγελία σε μια τηλεοπτική εκπομπή ενώ στην περίπτωση του Αλέξη Γεωργούλη η καταγγελία έγινε στις Βρυξέλλες χωρίς οι άνθρωποι του ΣΕΗ να έχουν κανένα στοιχείο της δικογραφίας στα χέρια τους.

Μάλιστα, ο Γιάννης Πουλόπουλος τόνισε πως λόγω του ότι η ίδια η καταγγέλλουσα εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της με τη δημοσιοποίηση των στοιχείων, το ΣΕΗ δε μπορεί να ξεκινήσει μια διαδικασία.

Ωστόσο, η Γενική Συνέλευση του ΣΕΗ έχει αποφασίσει να συνεδριάσει το Πειθαρχικό αφού πρώτα δουν ποιες θα είναι οι εξελίξεις από τις Βρυξέλλες.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου