Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ο Ιωάννης Απέργης για το 5×5: «Μου έγινε πρόταση πριν το κάνει ο Μάρκος Σεφερλής»

«Το Αυτή η Νύχτα Μένει είναι μία πολύ ωραία συγκυρία» είπε ο ηθοποιός

O Ιωάννης Απέργης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε και στην πρόταση για παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού «5X5» αλλά και στην σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί «Αυτή η Νύχτα Μένει».

«Το “Αυτή η Νύχτα Μένει” είναι μία πολύ ωραία συγκυρία. Έχουμε δεθεί με τους ηθοποιούς και εγώ βλέπω τους παλαιότερους και παίρνω από αυτούς. Ο Πόντικας με τη Μυρτώ νομίζω ότι… θα γίνει. Και θα ‘χουμε και πολύ άσχημα μαντάτα με έναν από τους πρωταγωνιστές. Μετά την καταιγίδα όμως έρχεται το ουράνιο τόξο και αυτό θα σας το δώσουμε», αποκαλύπτει ο Ιωάννης Απέργης.

«Περιμένω και δεύτερο παιδί, ένα αγοράκι. Έφτασα μέχρι τα Σπάτα ένα βράδυ για να βρω ένα ζαχαροπλαστείο. Η σύζυγος μου ζήτησε κάτι σαν προφιτερόλ αλλά να μην είναι προφιτερόλ, να έχει και φράουλα μέσα. Ο άνθρωπος είχε τα υλικά εκεί και μου το έφτιαξε», περιγράφει με χιούμορ ο ηθοποιός.

Έχει δεχθεί περίεργες συμπεριφορές στη μέχρι τώρα πορεία του στον χώρο του Θεάτρου; Ο Ιωάννης Απέργης αποκαλύπτει:

«Ίσως στην αρχή, σε κάποιες οντισιόν να πήγε να γίνει κάτι από κάποιους σκηνοθέτες. Μου έλεγαν: ωχ, τους πήγες κόντρα, δεν θα βρεις δουλειά. Δεν τους έχω ανάγκη. Ένας μου ζήτησε σε μία οντισιόν να του κάνω έναν αυτοσχεδιασμό γυμνός. Του λέω: ακόμα δεν έχω βγει στη δουλειά και θα σου κάνω γυμνό; Να ‘σαι καλά, καλό βράδυ. Έφυγα, δεν έχω θέμα».

«Περνάω συνέχεια οντισιόν για την τηλεόραση. Θα ήθελα να παρουσιάσω κάτι οικογενειακό, κάτι σε τηλεπαιχνίδι. Πολλοί συνάδελφοι και παρουσιαστές βρεθήκαμε στα δοκιμαστικά για το «5Χ5″. Εμένα μου είχε γίνει η πρόταση εξ αρχής αλλά κάπου δεν τα βρήκαμε και συνέχισε με τον Μάρκο. Και πολύ καλά έκανε», δηλώνει σε άλλο σημείο ο Ιωάννης Απέργης.

 

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου