Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Χριστόφορος Παπακαλιάτης και Κλέλια Ανδριολάτου στην Κέρκυρα – H κανάτα του Maestro

Την Κέρκυρα επέλεξε για τις διακοπές του Πάσχα η πρωταγωνίστρια του «Maestro»Κλέλια Ανδριολάτου όπως και ο δημιουργός και συμπρωταγωνιστής της Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Το τηλεοπτικό ζευγάρι που μας συγκλόνισε μέσα από την δραματική σειρά του Mega δημοσίευσε πλούσιο υλικό από το νησί μέσα από το Instagram.

Η γνωστή ηθοποιός πριν από μερικές ώρες κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφίες και βίντεο από το πρωινό του Μεγάλου Σαββάτου, με το έθιμο των «Μπότηδων» και την Φιλαρμονική της Κέρκυρας να πρωταγωνιστούν.

Η μούσα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη γράφει στη λεζάντα του post της: «Πρωινό ξυπνητήρι ☀️ Φιλαρμονική». Τα like είναι ήδη χιλιάδες.

H ανάρτησή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη!

Στην πανέμορφη Κέρκυρα για τις ημέρες του Πάσχα βρίσκεται και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Ο τηλεοπτικός μας «Maestro» είχε μία ευχάριστη συνάντηση με την Κλέλια Ανδριολάτου.

Ο Χριστόφορος έγραψε στη λεζάντα: «Να μαζευόμαστε σιγά σιγά γιατί αρχίζουμε πάλι στο νησί… Καλό μας Πάσχα».

papakaliatis

Σε ένα στιγμιότυπο, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έδειξε το έθιμο των Μπότηδων ενώ σε μία κανάτα αναγραφόταν η λέξη Maestro.

Όλο το καστ της σειράς του Mega βρέθηκε, πριν από κάποιες ημέρες, στους Παξούς για τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου που θα επιστρέψει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

maestro12 - 1

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου