Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

«Survivor all Star»: Ο Λιανός έφυγε για Άγιο Δομίνικο με τα παιδιά του – Θα κάνουν μαζί Πάσχα

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης «Survivor all Star» Γιώργος Λιανός, απουσίαζε από τα τελευταία επεισόδια καθώς είχε επιστρέψει στην Ελλάδα για να πάρει τα παιδιά του και να κάνουν όλοι μαζί Πάσχα.

Σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή ταξιδεύει και μοιράστηκε μία φωτογραφία με τη φαμίλια του από το αεροδρόμιο, Ελευθέριος Βενιζέλος και σχολίασε στη λεζάντας της φωτογραφίας: «Φύγαμε!!!#team #survivor #easterholidays #soontobe4»!

Να σας θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Λιανός ερχόμενος στην Ελλάδα είπε ότι «το κουτί των ποινών και των αποβολών δεν το έχουμε ανοίξει ακόμα…»!

Και σε άλλο σημείο πρόσθεσε:

«Reality επιβίωσης είναι, ο καθένας θα προσπαθήσει να φάει να χορτάσει. Η δημοσιογραφική επιτυχία θα ήταν να μάθουμε ποιοι έχουν έρθει σε επαφή με ντόπιους και τους δίνουν και λεφτά, γιατί εμείς έχουμε στα χέρια μας και αποδεικτικά γι’ αυτά τα λεφτά που κάποιοι από την Ελλάδα πληρώνουν τους ντόπιους για να εκθέτουν τους παίκτες».

Και έκανε και την αποκάλυψή του:

«Έχω την εντύπωση πως έχουμε νέο ειδύλλιο στο survivor και δεν το έχουμε δει ακόμα… Τους έδωσα στεγνά. Το ειδύλλιο συζητιέται στη ζούγκλα, αλλά δεν το έχω εξακριβώσει. Αν θέλουν τα παιδιά να εκδηλωθούν, γιατί όχι; Εμείς εκεί είμαστε…»

Και συνέχισε λέγοντας:

«Δεν ξεχωρίζω κανέναν παίκτη. Ακόμα και τα φαβορί βλέπω να μην φθάνουν στον τελικό για κάποιο λόγο. Ίσως θα έχουμε ανατροπές»!

 

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στα social media:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου