Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Βασίλης Ευταξόπουλος: «Με έχουν καθορίσει τα Εγκλήματα, ακόμα με φωνάζουν Παύλο»

«Το Πήλιο είναι ο αγαπημένος μου προορισμός», λέει ο ηθοποιός

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» ήταν σήμερα ο Βασίλης Ευταξόπουλος. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, αγαπημένος του προορισμός είναι το Πήλιο και μάλιστα έχει μπει στο γνωστό… παρεάκι της Κανάστας.

«Δεν έχω φύγει ακόμα για διακοπές γιατί κάνουμε γυρίσματα. Πάω διακοπές, μου αρέσουν πάρα πολύ τα ταξίδια. Αγαπημένος μου προορισμός, βέβαια, είναι το Πήλιο. Μου αρέσουν τα ταξίδια πολύ», είπε αρχικά ο Βασιλης Ευταξόπουλος.

Ο Βασίλης Ευταξόπουλος είπε στη συνέχεια: «Έχω μπει στο παρεάκι της Κανάστας με τη Μαρία Καβογιάννη, τη Δέσποινα Βανδή… Είναι ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, η Υρώ Μανέ, η Μαρία Μπακοδήμου. Υπάρχει κόσμος!».

 

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε  και για τα Εγκλήματα.

«Ακόμα με φωνάζουν Παύλο και είναι πολύ συγκινητικό. Υπάρχουν και παιδάκια που δεν με φωνάζουν Παύλο, αλλά κύριε Παύλο. Αυτή η σειρά με έχει καθορίσει. Κατ’ αρχάς γνώρισα τη Μαρία Καβογιάννη που για μένα είναι πολύ σημαντικό», είπε αρχικά ο Βασίλης Ευταξόπουλος.

Ο Βασίλης Ευταξόπουλος είπε στη συνέχεια: «Η Μαρία είναι ένας άνθρωπος που είναι μέσα στη ζωή μου, είναι οικογένειά μου. Η Μαρία είναι ένας δοτικός άνθρωπος».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου