Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σάκης Αρσενίου: «Μου αρέσει να τον περιποιούμαι, τα είχαμε συμφωνήσει από την αρχή αυτά» λέει η σύζυγός του μετά τις δηλώσεις του

«Θέλω η γυναίκα μου να ξέρει να κάνει δουλειές και να φροντίζει τον άντρα της» είχε ο τραγουδιστής

«Είμαι παλαιών αρχών» είπε ο Σάκης Αρσενίου και οι δηλώσεις που ακολούθησαν για το πώς θέλει να είναι η γυναίκα του, σχολιάστηκαν έντονα στις εκπομπές και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πιο συγκεκριμένα ο τραγουδιστής δήλωσε: «Θέλω η γυναίκα μου και να ξέρει να μαγειρεύει και να σιδερώνει και να κάνει δουλειές και να φροντίζει τον άντρα της με το παιδί της» είπε, μεταξύ άλλων και με αφορμή αυτό, η σύζυγός του, Λαμπρινή Πλεύρη, τοποθετήθηκε σχετικά.

Η Μπέττυ Μαγγίρα κάλεσε με βιντεοκλήση τη Λαμπρινή Πλεύρη στον «αέρα» του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τη ρώτησε σχετικά, με τις «απαιτήσεις» του συζύγου της. Η ίδια απάντησε ότι όχι μόνο τη βρίσκουν σύμφωνη, αλλά «της αρέσει να τον προσέχει».

Η Λαμπρινή Πλεύρη είπε: «Δεν με βάζει με το ζόρι ο Σάκης να κάνω δουλειές, μου αρέσει να τον περιποιούμαι. Τα είχαμε συμφωνήσει από την αρχή αυτά. Μου είχε πει από την αρχή, θέλω να ξέρεις να μαγειρεύεις, να με προσέχεις, να ξέρεις να κάνεις δουλειές, θα σου έχω βοήθεια απλά θέλω να ξέρεις να τα κάνεις και μόνη σου. Ανεξάρτητα από το αν έχω βοήθεια. Εμένα μου αρέσει να τον προσέχω».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου